Kotikäyttöinen ripsien kohotus- ja laminointisetti Nanolashilta – mitä sinun tulisi tietää siitä?

nanolash lash lift kit

Ripsien kohotus- ja laminointihoito kasvattaa jatkuvasti suosiotaan. Tämä ei kuitenkaan ole yllättävää. Saavutettujen tulosten ansiosta voit unohtaa ripsientaivuttimen käytön pitkäksi aikaa. Nanolash Lash Lift Kit -hoitosetin avulla voit toteuttaa tämän hoidon omassa kodissasi. Mitä siitä kannattaa siis tietää?

Nanolash Lash Lift Kit – aika muuttaa katseesi!

Nanolash – brändi, jonka naiset ympäri maailmaa tuntevat ja rakastavat. Se on tullut tunnetuksi lähinnä ripsien hoito- ja muotoilutuotteistaan, joita kuvattiin yksimielisesti premium-tuotteiksi. Tämän vuoksi Nanolash Lash Lift Kitiä voidaan kuvailla vallankumoukseksi kauneusmaailmassa.

Setti koostuu kolmesta tuotteesta(10 annospussia kutakin tuotetta, joiden tilavuus on 0,5 millilitraa), jotka levitetään ripsiin peräkkäin numeroiden osoittamassa järjestyksessä. Miksi naiset rakastavat tätä settiä? Ensinnäkin sen luonnollisten ja turvallisten koostumusten vuoksi. Tuotteet perustuvat luonnollisiin öljyihin, jotka tunkeutuvat syvälle ripsiin ja uudistavat niiden rakennetta.

Lisäksi pakkaus sisältää muita oleellisia atarvikkeita, joiden avulla voit suorittaa täydellisen hoidon. Mukana on muun muassa silikonimuotteja – 3 paria 3 kokoa – liimaa niiden kiinnittämiseen sekä muita tarvikkeita.

Nanolash Lash Lift Kit on täydellinen paketti, jonka avulla saavutat kauneushoitalatasoiset vaikutukset ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoa.

Kuinka tehdä ripsien laminointi kotona

Yksinkertainen ripsien kohotus kotona – miten se tehdään?

Nanolashin ripsien kohotussetti on suunniteltu niin, että kuka tahansa voi käyttää sitä. Ei ole väliä, onko sinulla aiempaa kokemusta ja oletko kauneusalan ammattilainen. Tämä setti on tarkoitettu kaikille.

Sinun tarvitsee vain valita muottien koko, puhdistaa ripset perusteellisesti ja erottaa yläripset alaripsistä. Sen jälkeen:

  • Levitä Lift – Step 1 -tuote ja anna sen vaikutta 7-10 minuuttia, poista se sitten kuivalla applikaattorilla;
  • Levitä Fix – Step 2 -tuote ja anna myös sen vaikuttaa 7-10 minuuttia;
  • Levitä Keratin Boost – Step 3 -tuote ja jätä se myös vaikuttamaan yhtä pitkäksi aikaa kuin edelliset tuotteet.

Kun olet poistanut viimeisen tuotteen, sinun tarvitsee vain pyyhkiä ripset varovasti ja irrottaa silikonimuotit. Vaikutus näkyy välittömästi. Huomaat, että ripset näyttävät selvästi pidemmiltä, paksummilta ja taivutetummilta. Lisäksi ne ovat syvästi kosteutetut ja suojattu vaurioilta.

Ripsien laminointi kotona

Kuinka kauan Nanolashilla tehdyn ripsien kohotuksen ja laminoinnin tulokset kestävät?

Ripsien kohotus ei ole hoito, joka antaa pysyviä tuloksia. Sinun on muistettava, että se on toistettava aika ajoin, jotta ripsien paras mahdollinen ulkonäkö säilyy. Jos hoito tehdään Nanolashin mukana tulevien ohjeiden mukaisesti, vaikutusten pitäisi kestää noin 8 viikkoa.

Valmistaja kuitenkin huomauttaa, että paljon riippuu ripsien alkuperäisestä kunnosta. Vastaavasti mitä vaurioituneemmat ripset ovat, sitä enemmän aikaa niiden jälleenrakentaminen vie. Tämä tarkoittaa, että ensimmäisen laminoinnin vaikutukset voivat kestää noin 4 viikkoa. Seuraavat laminoinnit voivat kuitenkin antaa optimaalisia tuloksia paljon pidempään.

Miksi sinun pitäisi laminoida ripset kotona?

Nanolashin kotona käytettävä ripsien kohotus- ja laminointisetti on ammattikäyttöön tarkoitettu tuote. Tämä tarkoittaa sitä, että sen avulla saat salonkikelpoisia tuloksia ilman, että sinun tarvitsee itse käydä kosmetologin luona.

Kotona suoritettu ripsien kohotus säästää paitsi aikaa myös rahaa. Yhdellä Nanolashin pakkauksella voit tehdä jopa 10 laminointia, mikä on varmasti sen suurin etu. Kannattaa myös ottaa huomioon, että hoidon suorittaminen on yksinkertaista. Et tarvitse aiempaa kokemusta nauttiaksesi tyydyttävistä tuloksista.

Heti hoidon jälkeen ripset saavat aivan uuden elämän. Ne näyttävät taivutetuilta, pidemmiltä ja paksummilta sekä kosteutetuilta ja kiiltäviltä. Sinun ei enää tarvitse huolehtia siitä, että sinun tarvitsee käyttää ripsientaivutinta. Todennäköisesti sitä ei tarvita enää lainkaan, kuten ei myöskään ylimääräisiä ripsivärikerroksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *