Alkuvuodesta julkaistu The Mascara on Sephoran uusin tuote

Alkuvuodesta julkaistu The Mascara on Sephoran uusin tuote. Elegantissa mustassa laatikossa oleva ripsiväri rohkaisee kokeilemaan. Sephora mainostaa The Mascaraa täydellisenä tuotteena naisille jotka haluavat pitkät ja kammatut ripset ilman paakkuja. Mikä on todellisuus?

Miltä se näyttää?

Sephora esitteli uuden tuotteen vastikään. The Mascara huokuu täydellisyyttä, kuten kaikki Sephora tuotteet. Musta, klassinen pakkaus jossa hopea kirjoitus ja kupera ”x” sekä tuotemerkki sijoitettuna yläosaan antamaan ylellistä ilmettä. Sephora varmistaa aina paikkansa ylähyllyllä ja ilahduttaa vaativiakin käyttäjiä

Mitä se tarjoaa?

Kun vain tiedämme The Mascaran koko nimen, voimme päätellä mistä se on saanut ideansa. ”Volume, Length &Definition”, toisin sanoen mahtavaa tuuheutta, maksimaalista pituutta sekä ilmeikkyyttä. Intensiivinen ulkonäkö ensimmäisestä kerrasta alkaen. Naisille jotka todella haluavat luonnollisen näköiset pitkät ripset. Sephoran The Mascara ei jätä paakkuja silmäripsiin vaan antaa täydellisen värin ja pituuden silmäripsille.

Kuinka se toimii?

The Mascara Volume, Length & Definition on yhdistelmä monitoimiharjan sekä hyaluronihappo yhdisteitä. Ihanteellinen pituus, huoleton muoto ja tuuheammat ilman spiderleg ripsiä. Innovatiivisen pakkauksen ansiosta saat tuotetta sen verran kuin tarvitset, mikä huomattavasti helpottaa silmäripsien laittoa; kuten pehmeä harja

Mikä on sen koostumus?

Edellämainittu hyaluronihappo ei ole ainut salainen ainesosa mitä Sephoran The Mascara sisältää. Ripsivärin koostumus on rikastettu kahdella ainesosalla – Carnaubavaha lisää tuuheutta; arabikumi kestävyyttä. Näin saadaan paksummat ja pidemmät silmäripset joka vedolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *