BOURJOISIN Twist Up The Volume – ripsiväri

Keskimäärin, joka kausi keskustelemme uusimmista ripsiväristä joilla valmistajat yrittävät saada uusia, pitkäaikaisia asiakkaita. Toimistomme sai oikean helmen Bourjoissilta, Twist Up The Volume ripsivärin, joka on jo varastanut jokaisen naisen sydämen. Mikä siinä on niin erikoista?

Kaksivaikutteinen teho silmämeikkiin

Yksi ripsiväri, kaksi vaikutusta? Bourjoisin Twist Up The Volume ripsivärillä se ei ole ongelma, kiitos innovatiivisen 2in1 harjan. Samalla kun Bourjois esitteli uuden ripsivärin, esitteli se myös uuden harjan, jollaista ei ole aiemmin nähty. Twist Up The Volume ripsivärin harjassa on erityinen mekaniikka, joka mahdollistaa sen, että sitä voidaan käyttää kahdessa eri asennossa. Tällä tavoin yksi tuote voi antaa kaksi eri vaikutusta; pituus, ja volyymi. Molempien tapojen käyttö takaa ilmiömäiset vaikutukset pituuteen ja täyttä volyymiä.

TWIST 1 maksimaalista pituutta

Perusasennossa harja on melko pitkä, mutta ei niin leveä. Tässä asennossa käytettynä ripsiväri jakaantuu ripsille tasaisesti koko matkalta. Innovatiivinen Twist Up The Volume ripsiväri verhoaa ripset kuituharsolla, joka tekee hiuksista muutaman millin pidemmät.

TWIST 2 ulkoista volyymiä

Bourjoisin suurin yllätys on harja, jota voi käyttää kahdessa asennossa. Twist Up The Volumen kiertävä liike antaa ripsille lisää volyymiä. Alkuperäinen harja on lyhyempi ja paksumpi, mikä mahdollistaa lisävolyymin ilman paakkuuntumista.

Bourjoisin Twist Up The Volume on innovatiivinen tuote, joka voi antaa ripsille pituutta, paksuutta jatodella paljon näyttävyyttä kahdella kerroksella. Eikä siinä vielä kaikki, kaikki Bourjoisin ripsivärit ovat todella laadukkaita. Twist Up The Volume on ripsiväri, joka on todella kestävä, väriltään intensiivisen musta ja turvallinen silmille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *