C-vitamiini kasvoseerumeissa – 5 vaikutusta ja 5 tuotetta

C-vitamiini on tärkeä ainesosa iästä ja ihotyypistä huolimatta. Vitamiini vaalentaa pigmenttiläiskiä, suojaa auringolta, lisää hehkua ja ehkäisee ikääntymistä. Parhaan C-vitamiinin löytää tiivistetystä ja kevyestä kasvoseerumista. Mikä niistä tulisi valita kokeakseen C-vitamiinin uskomattomat ihovaikutukset?

C-vitamiiniseerumit myyvät todella hyvin juuri nyt, koska kyseinen vitamiini on uskomattoman tehokas vaalentava, eloisuutta lisäävä ja anti-age ainesosa. Katsotaan, miten C-vitamiini vaikuttaa ihoon ja mitkä ovat parhaat sitä sisältävät tuotteet!

5 vaikutusta C-vitamiinia sisältävän kasvoseerumin päivittäisestä käytöstä

Miksi on hyvä käyttää kasvoseerumia C-vitamiinilla? Koska tämä ainesosa antaa jokaiselle kasvoseerumille uskomattomat ominaisuudet, joka puolestaan vaikuttaa ihoon sillä edellytyksellä, että sitä käyttää päivittäin. Tässä C-vitamiinikasvoseerumin päivittäisestä käytöstä johtuvaa 5 vaikutusta.

1. Vähemmän ryppyjä

C-vitamiinia sisältävät kasvoseerumit ovat suosittuja ensimmäiset rypyt huomanneiden naisten keskuudessa. Askorbiinihappo suojaa tehokkaasti vapailta radikaaleilta, hidastaa ihon ikääntymistä ja vähentää ryppyjen syntyä. C-vitamiini palauttaa myös ihon luonnollisen paksuuden sekä tukee kollageeni- ja elastiinituotantoa – ihon kimmoisuudesta vastuussa olevien proteiinien tuotantoa. C-vitamiiniseerumin ansiosta ihosta tulee joustava, kiinteä ja sileä.

2. Vähemmän näkyvät pigmenttiläiskät

Tummien läiskien väheneminen on yksi tavallisimmista mainituista vaikutuksista, kun kyse on C-vitamiinia sisältävistä ihonhoitotuotteista. Askorbiinihapossa on pigmenttiä vähentäviä ominaisuuksia, joten se tasoittaa ihonsävyä tehokkaasti ja vaalentaa hormoniepätasapainon, auringon, aknen tai tulehduksen aiheuttamia tummia läiskiä.

3. Anti-aknevaikutus

C-vitamiinia on hyvä käyttää päivittäin, mikäli kärsii aknesta – tummien läiskien vaalentamisen lisäksi se vähentää punoitusta. Askorbiinihappo lievittää aknen oireita, ehkäisee tulehduksia ja nopeuttaa ihon paranemista. Lisäksi vitamiinilla on hellävaraisesti kuorivia ominaisuuksia ja se tasoittaa ihonsävyä.

4. Vahvemmat verisuonet

C-vitamiiniseerumi on myös hyvä hoitokeino rikkoutuneille verisuonille. Mikäli toiveena on päästä pinnallisista verisuonista eroon, askorbiinihappo auttaa. Happo vahvistaa verisuonia, tiivistää verisuonien seinämiä ja parantaa verenkiertoa.

5. Anti-age ja elvyttävä vaikutus

Elvyttävä vaikutus näyttää olevan C-vitamiinin paras ominaisuus – tiivistetyssä seerumissa vitamiini tukee päivittäistä ihonhoitoa tehokkaasti. Askorbiinihappo ravitsee ja elvyttää ihoa sekä suojaa sitä auringolta, vapailta radikaaleilta ja saasteilta. Se auttaa ihoa pysymään eloisana ja sileänä, eli kasvot ovat nuorekkaamman ja terveemmän näköiset.

5 parasta päivittäin käytettävää kasvoseerumia C-vitamiinilla

Kaikki C-vitamiinia sisältävät ihonhoitotuotteet eivät ole yhtä tehokkaita! Seerumin sisältämän C-vitamiinin muodolla on väliä – stabiili muoto imeytyy varmasti ihoon ja antaa parempia tuloksia. Käyttämällä oikeaa vitamiiniseerumia ihomme voi palkita meidät näyttämällä terveeltä ja virheettömältä.

paras kasvoseerumi Nanoil

1. Nanoil Vitamin C Face Serum

C-vitamiiniseerumien numero ykkönen! Parhaat ainesosat, yksinkertainen sisältö ja 100% tehokkuus. Nanoil Serum C-vitamiinilla tyydyttää vaativimmankin asiakkaan tarpeet. Se sisältää C-vitamiinin stabiilia muotoa – etyyliaskorbiinihappoa – jonka vaikutukset vahvistuvat luonnollisen Punarnava -kasvin juuriuutteen ansiosta. Tämän yhdistelmän ansiosta Nanoil Vitamin C Face Serum:

  • vaalentaa tummia läiskiä tehokkaasti
  • tekee ihosta terveemmän ja hehkuvan
  • vähentää aknen aiheuttamaa ärsytystä
  • silottaa juonteita ja tasoittaa ihonsävyä
  • palauttaa nuorekkaan ulkonäön
  • suojaa UV-säteiltä ja vapailta radikaaleilta
  • ehkäisee pinnallisia verisuonia

Lisätietoa: www.nanoil.fi

2. Sesderma C-Vit Liposomal Serum

Sesderma C-Vit on toinen hyvin myyvä seerumi C-vitamiinilla, mutta huomattavasti ykkösvaihtoehtoa kalliimpi. Tämä liposomiseerumi sisältää askorbiinihapon stabiilia muotoa, eikä se hapetu helposti. Tuote sisältää myös ginkgouutetta, valkoista mulperimarjauutetta, hyaluronihappoa sekä kversetiiniä (flavonoidi). Tämä yhdistelmä ainesosia takaa tehokkaan elvytyksen mutta toisaalta se saattaa myös ärsyttää herkkää ihoa.

3. Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop

Klairs Freshly Juiced Vitamin Dropin minimalistinen pullo ei sisällä minimalistista tuotetta. Askorbiinihapon lisäksi tuotteessa on iho n luonnollista hydrolipidikerrosta vahvistavia polypeptidejä sekä erilaisia kasviuutteita (rohtosammakonputki, yuzuhedelmä, lootuskukka, pioninjuuri, greippi, baikalinvuohennokka, pseudocydonia sinensis ja jopa parsakaali). Näiden ansiosta Klairs -seerumissa on antioksidanttisia, ravitsevia ja anti-age ominaisuuksia. Seerumi tosin toimii pelkästään ehkäisevänä tuotteena, eli se ei taistele jo olemassa olevia ryppyjä tai pigmenttiläiskiä vastaan.

4. Image Skincare Vital C Hydrating Antioxidant A C E Serum

Image Skincare Serum löytyy myös tältä C-vitamiiniseerumi-listalta. Nimensä mukaan seerumi kosteuttaa ihoa ja ehkäisee hapettumista. Nimestä voi myös päätellä tuotteen sisältävän kahta muuta vitamiinia C-vitamiinin lisäksi, nimittäin retinolia (A-vitamiini) ja tokoferolia (E-vitamiini). Retinoli estää tuotteen käytön aamuisin, ellei seerumin jälkeen halua käyttää auringolta suojaavaa tuotetta (A-vitamiini voi aiheuttaa yliherkkyyttä auringolle). Image Skincare Vital C Serumin hinta on todella korkea.

5. Alpha-H Vitamin C with Grape Seed

Alpha-H C-vitamiiniseerumi saa viidennen sijan mini-listassamme. Tämä intensiivinen päivittäin käytettävä ihonhoitoseerumi stimuloi kollageenituotantoa, parantaa ihon rakennetta, vähentää hyperpigmentaatiota ja takaa suojan haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä. Kaikki tämä on mahdollista askorbiinihapon, rypälesiemenuutteen ja lakritsiuutteen yhdistelmän ansiosta. Valitettavasti Alpha-H -seerumin hinta ei tee tuotteesta viehättävämpää ja – arvostelujen mukaan – vaikutukset tulevat hitaasti ja tuote ei sovi kaikille ihotyypeille. Tuote ansaitsee kuitenkin tulla mainituksi.