Emoji Flash Tattoos – Koristele iho 2016 vuoden trendeillä

Viime lomasesongin aikaan katuja hallitsi metalliset siirtokuvatatuoinnit. Ne ilostuttivat meitä kauneudellaan, monimuotoisuuksillaan ja kiiltävyydellään kesäisen ruskettuneella iholla. Halpa, vaikuttava ja helppo tapa ottaa väliaikainen tatuointi vei naisten sydämet ympäri maailmaa, tosin joidenkin ihmisten mieletä siirtotatuoinnit ovat lapsellisia. Tänä vuonna tuli kokonaan uusi tyyli. Emoji Flash Tattoos!

Kuten tämä ja monet muut samankaltaiset trendit saivat alkunsa sosiaalisesta mediasta. Suurin Instagram profiili, josta löytyy metallisia siirtokuvatatuointeja on @flashtattoos, johon joka päivä lisättiin uusia kuvia. Niiden lisäksi joku aika sitten alkoi ilmestyä kuvia tagillä #emoji ja #flashtat. Noilla tageilla löytyy helposti yhteys Emoji Flash Tattoosiin.

Emoji Flash Tattoos ovat tatuointeja, jossa metallinen kuva somistaa ihoa mahtavalla kontrastilla. Normaaleista siirtokuva tatuoinneista ei löydy kuin hopean ja kullan värisiä kuvioita, kuitenkin kun tullaan Emoji Flash Tattoosiin, niin metallisia emojikuvia on mustana, punaisena ja muina väreinä. Niissä väreillä tehdään muotoja ja kasvojen ilmeitä, mitä ei yhdellä värillä pysty tekemään.

Miten muuten tämä trendi eroaa viimevuotisista? Koko – Emoji Flash Tatuoinnit ovat pääsääntöisesti pieniä, yhtälailla kuin emoji kuvat mitä internetistä löytyy. Tärkeämpää tässä onkin määrä ei kuvio. Mitä enemmän Emoji Flash tatuointeja löytyy vartalosta, sen parempi. Mahtavia metallisia siirtokuvatatuointeja voi laittaa minne vain – olkapäihin, kaulaan, käsiin, jalkoihin, kasvoihin jopa sormenpäihin! Luovuudella ei ole rajaa minne metallisia emoji kuvia laittaa vartaloon, kaikista kiinnostavimmat päätyy @flashtattoos profiilin sivuille.

Emoji Flash tatuoinneissa on potentiaalia olla tulevan kesän suurin trendi. Olemme skeptisiä emoji kuvista leuassa, mutta samalla lailla oltiin aikaisemminkin siirtokuvien kanssa. Meidän ei tule olla naiiveja näiden metallisten tatuointien kanssa, sillä ne ovat vain väliaikaisia koristeita. Ne irtoavat viikossa ja mikäli haluat päästä niistä eroon jo aiemmin, voit pyyhkiä ne pois lämpimällä saippuavedellä kostutetulla vanulapulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *