Giorgio Armani: Crema Nera kokoelma

Giorgio Armani Crema Nera kokoelma sisältää useita ravitsevia kosmetiikkatuotteita. Viime aikoina se laajeni kolmeen uuteen tuotteeseen: värjäävä voide Crema Nuda, Crema Nera Extrema Supreme palauttava öljy ja kosteuttava seerumi Aqua Pantelleria.

Värjäävä voide Crema Nuda toimii hyvin samalla tavoin kuin BB tai CC voiteet. Sitä voi suositella kaikille ihotyypeille ja erityisesti iholle, joka on menettänyt hehkunsa, jossa on pientä väripoikkeamaa tai se on samea. Voide tasoittaa, virkistää ja takaa luonnollisen lookin, piilottaa epätäydellisyydet ja uudistaa. Mikä on kaikkein tärkeintä, sillä voi korvata meikkivoiteen. Crema Nudaa Giorgio Armanilta on saatavilla kuudessa eri sävyssä: Nude Glow, Light Glow, Fair Glow, Medium Glow, Warm Glow, Deep Glow. Tämä tuote on purkissa, jossa on musta korkki, ja ollakseen voide, se on erittäin juokseva. Siitäkin huolimatta se sulautuu ihoon loistavasti. Oikean sävyn valinta on kaiken A ja O.

Crema Nera Extrema Supreme Recovery Oil on suunniteltu iholle, jossa on jo ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Se peittää pieniä ryppyjä ja värin epätasaisuuksia. Tämän lisäksi tuote kosteuttaa, parantaa kasovjenpiirteitä ja tukee kollageenin ja elastaanin tuottoa. Tuote on 1 Oz pullossa jossa on pipette helpompaa ja tarkempaa käyttöä varten. Kuinka käyttää Crema Nera Extrema Supreme Recovery Oil tuotetta Giorgio Armanilta? Tiputa kaksi tai kolme tippaa öljyä käsille, lämmitä sitä käsissä helpompaa käyttöä varten. Hiero tuotetta pyörivin liikkein kasvoille ja kaulalle; vältä silmiä.

Kosteuttava seerumi Acqua Pantelleria Giorgio Armanilta on suositeltava varttuneelle iholle, ja iholle, jossa on ensimmäisiä ikääntymisenmerkkejä kuten uurteet silmien, nenän ja huulten lähellä tai auringon aiheuttamat värierot. Tuote sisältää mineraalivettä Italian Pantelleria saarelta sekä ryppyjä ehkäiseviä proteiineja. Pienikin määrä riittää uudistamaan, raikastamaan ja kosteuttamaan ihoa. Heti pesun jälkeen laita kasvoille muutama tippa Acqua Pantelleria. Tuote imeytyy nopeasti ja jättää kasvot ravituiksi ja uudistuneiksi. Saadaksesi seerumia pullosta, sinun tulee kääntää mustaa korkkia oikealle ja painaa annostelijaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *