Haluatko laminoida kulmakarvat kotona? Se onnistuu Nanobrow Lamination Kitin avulla!

kulmakarvojen laminointi

Etkö innostu kulmakarvojen meikkaamisesta ja koet sen vaikeaksi ja liian paljon ylimääräistä aikaa vaativaksi prosessiksi? Haaveiletko kuitenkin kauniisti muotoilluista kulmakarvoista, jotka pysyvät aina virheettömässä kunnossa? Nyt tämän tavoitteen saavuttaminen on mahdollista! Entäpä haluatko täydellisesti muotoillut kulmakarvat ja mielenrauhaa 6 viikoksi vain yhdellä hoidolla? Tutustu kotona käytettävään kulmakarvojen laminointisettiin: Nanobrow Lamination Kitiin. Sen avulla voit saavuttaa sen, mikä ennen oli vain pelkkä mahdoton haave – aina ihanat kulmakarvat mihin aikaan päivästä tai yöstä tahansa!

Nanobrow Lamination Kit – vihdoinkin kauniit ja täydellisen muotoiset kulmakarvat!

Tähän asti kulmakarvojen laminointi on ollut yksinomaan kauneushoitoloille varattu hoito. On kuitenkin täysin mahdollista toteuttaa laminointi helposti kotona, kunhan saatavillasi ovat oikeat kosmetiikkatuotteet ja yksinkertaiset ohjeet sekä setti, joka sisältää kaiken tarvittavan kulmien laminointiin! Nykyään sinun ei enää tarvitse tuhlata aikaasi kauneushoidon varaamiseen, jotka sinun on myös erikseen muistettava. Tästä lähtien käytössäsi on Nanobrow Eyebrow Lamination Kit. Se on täysin ainutlaatuinen, sillä jokainen pullo on tarkkaan merkitty ja numeroitu. Se sisältää kaiken, mitä tarvitaan asiantuntevaan kulmien laminointiin. Vaikutukset kestävät parhaimmillaan 6 viikkoa, ja monissa tapauksissa jopa 8 viikkoa! Nanobrow Lamination Kit on tehokas, tarkka ja helppokäyttöinen! Lisäksi pullot riittävät useampaan laminointiin. Se tarkoittaa virheettömiä kulmakarvoja kuukausiksi eteenpäin, joten sinun ei enää tarvitse jatkuvasti murehtia niistä.

Tiesitkö, että…
kulmakarvojen laminointi auttaa ravitsemaan kulmakarvoja, lisäämään niiden volyymia ja antaa kulmille upean ilmeen? Lisäksi saat upean lopputuloksen aikaan nopeasti ja helposti: harjaa vain kulmasi haluamaasi muotoon ja ne pysyvät siten monta viikkoa!

Nanobrow Lamination Kit – kulmakarvojen laminointisetti

Löydä kulmien laminoinnin salaisuus osoitteesta nanobrow.fi

Nanobrow Lamination Kit – tervehdi virheettömiä kulmakarvoja!

Tämän laminointisetin avulla voit sanoa hyvästit hallitsemattomien ja kurittomien kulmakarvojen aiheuttamille ongelmille moneksi viikoksi. Oikein hiotut koostumukset ja huolellisesti valitut ainesosat auttavat sinua muotoilemaan, kesyttämään ja jopa lisäämään volyymia kulmakarvoihisi. Kulmakarvojen laminointi kotona tuottaa erinomaisia tuloksia ja se sopii kaikille kulmatyypeille, sekä lisäksi hoitoa voidaan täydentää kulmien sävytyksellä tai nyppimisellä.

Helpointa kulmien laminointi ikinä? Vain Nanobrow Lamination Kitillä!

Tästä lähtien kulmien laminointi ei ole enää monimutkainen toimenpide, joka on varattu vain ammattimaisille kauneushoitoloille! Nanobrow Lamination Kit varmistaa, että kulmakarvojen muotoilu onnistuu aina! Setti on niin loistava, että laminoit sillä jopa ohuimmat kulmakarvat nopeasti ja vaivattomasti! Tutustu nyt siihen, kuinka helppoa se oikeasti on:

  1. Poista meikki ja puhdista kulmasi öljyttömällä meikinpoistoaineella tai erityisellä ripsille ja kulmille tarkoitetulla pesuaineella. Kulmakarvojen tulee olla öljyttömät ja huolellisesti kuivatut.
  2. Levitä pieni määrä kulmaliimaa kulmakarvoihin. Odota noin 25-50 sekuntia.
  3. Levitä kulmakarvoihin sarjan mukana tulevan harjan avulla kohottavaa voidetta – pullossa on merkintä STEP 1. Anna tuotteen vaikuttaa 5-8 minuuttia riippuen kulmakarvojen paksuudesta ja niiden herkkyydestä kosmetiikalle. Poista se kuivalla vanulapulla.
  4. Levitä sitten viimeinen tuote, jossa on merkintä STEP 2, harjalla. Muista antaa kulmille samalla haluttu muoto. Anna tuotteen vaikuttaa 5-8 minuuttia. Poista se kostealla vanulapulla.
  5. Harjaa kulmakarvat spooliella. Ja se on siinä! Nyt voit vain nauttia ensimmäisestä kotona tehdystä kulmakarvojen laminoinnista!

Lisätietoja diy kulmien laminoinnista saat, kun vierailet osoitteessa www.nanobrow.fi.