Hiustenhoitokäsittely Nanoililla. Miten keratiinihiusnaamio toimii?

Nanoil parhaat keratiinihiusnaamarit

Monille naisille vaurioituneet hiukset ovat valtava ongelma. Kun hiukset näyttävät riutuneilta, niiden henkiinherättäminen tuntuu lähes mahdottomalta. Kun viimeinen oljenkorsi tuntuu olevan hiusten leikkaaminen, ei hätää, meillä on ratkaisu. Kokeile Nanoil Keratin Hair Maskia – anna hiuksillesi mahdollisuus palautua keratiinin voimalla.

Vaurioituneista hiuksista huolehtiminen ja niiden hoito voi olla suuri haaste, etenkin jos hauraudelle ja kaksihaaraisille on useita syitä. Mitä voit tehdä säästääksesi hiuksesi leikkaamiselta? 

Keratiini – tapa pelastaa vaurioituneet hiukset

Hiuksia voi sanoa vaurioituneiksi kun niiden rakenne (sisäinen ja ulkoinen) on heikentynyt. Tällaiset hiukset muuttuvat hauraiksi ja katkeavat helposti, koska niiltä puuttuu kosteus, ravintoaineet ja suoja. Hiusten suojakerros avautuu ja tekee hiusten pinnasta huokoisen, ja näin kaikki hiusten sisäosiin tarkoitetut ravintoaineet karkaavat hiusten läpi kontrolloimattomasti. Tarkoittaako se, ettei tätä voi estää?

Keratiinirikkaiden tuotteiden säännöllinen käyttö on optimaalinen ratkaisu. Kyseisen proteiinin ollessa hiusten luonnollinen rakennusaine, se korjaa hiuksia paremmin kuin mikään muu. Toisin sanoen jos hiuksesi ovat vaurioituneet ja haluat niiden hyvän kunnon takaisin, käytä keratiinihiusnaamiota joka kerta hiusten pesun jälkeen.

Nanoil hiusnaamio keratiinilla

Nanoilin julkaisema keratiinihiusnaamio on tällä hetkellä yksi käyttäjien ja kampaajien eniten suosittelemista hiusnaamioista. Tämä on yksi Nanoilin viidestä hiusnaamiosta – se on tarkoitettu vahingoittuneille hiuksille, sillä se on rikastettu keratiinilla joka korjaa hiukset sisältä ulospäin.

Muutama asia saa Nanoil Keratin Hair Maskin erottumaan muista. Ensinnäkin sen kevyt koostumus joka sulkee hauraan suojakerroksen latistamatta hiuksia. Ja se tuoksuu niin ihanalle!

Toinen ja tärkein ominaisuus on laadukkaat ainesosat ja huomattava määrä keratiinia mikä takaa tuotteen tehokkuuden. Jos tahdot onnistua hiusten vahvistamisessa ja korjaamisessa, sinun täytyy löytää siihen paras tuote. Nanoilin hiusnaamiossa keratiini on ainesosaluettelon kärjessä, mikä tarkoittaa ettei se ole vain lisäaine vaan pääainesosa. Tämän ansiosta jokainen osa Nanoil-naamiota toimii kuin syvästi korjaava sidos heikoille hiuksille.

Miten Nanoil Keratin Hair Mask toimii?

Sinun tarvitsee ainoastaan käyttää Nanoil hiusnaamiota jokaisen hiustenpesun jälkeen nähdäksesi pian tuloksia. Valmistaja teki kaikkensa tehdäkseen tuotteen käytöstä mahdollisimman helppoa – se vie ainoastaan 15 minuuttia 2-3 kertaa viikossa. Miten tämä on mahdollista? Pese hiuksesi, huuhtele shampoo, levitä naamio juuresta latvaan, odota 15 minuuttia ja huuhtele uudestaan. Tällä yksinkertaisella tavalla saat korjatut, elvytetyt ja vahvat hiukset täynnä kiiltoa sekä vastustuskykyä.

Keratiinihiusnaamio Nanoililta:

  • korjaa vaurioituneet kohdat koko hiusten pituudelta
  • jättää hiukset pehmeiksi ja joustaviksi
  • saa hiukset näyttämään kiiltäviltä ja kauniilta
  • ehkäisee ohenemista, haurastumista ja halkeilua
  • syväkosteuttaa
  • suojelee hiuksia vahingoittumiselta

Luonnollisesti todellisen paranemisen huomaamista on odotettava hetki – et voi odottaa hiustesi olevan täysin hyväkuntoiset yhdessä yössä. Moni arvostelu kuitenkin kertoo, että Nanoil Keratin Hair Mask alkaa vaikuttamaan hiuksiin jo ensimmäisellä käyttökerralla jättäen hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. Lisäksi tuote tekee hiuksista helposti harjattavat ja vähentää pörröisyyttä. Joka käyttökerralla hiukset vahvistuvat sisältäpäin.

Nanoil tehokas naamio keratiinilla

Hiuksesi ansaitsevat perusteellista hoitoa!

Anna hiuksillesi mitä ne eniten tarvitsevat. Jos ulkoiset haittatekijät tai väri- ja muotoilukäsittelyt vaativat veronsa (katkaisten ja halkaisten hiuksiasi), hiuksesi tarvitsevat keratiinia. Nanoil hiusnaamio yhdisti tämän proteiinin pantenolin kanssa tehden naamiosta 100 % tehokkaan hiustenhoitotuotteen. Tämä tuote toimii ongelman lähteellä vahvistaen, kosteuttaen hiusten rakennetta ja suojaten herkkiä hiuksia.

Mistä voit ostaa Nanoil Keratin Hair Maskia? Mieluiten Nanoilin viralliselta verkkosivustolta tai hyvin varustelluista tavarataloista. Tämän keratiinihiusnaamion hinta riippuu ostopaikasta, mutta virallisesta Nanoil-kaupasta voit saada alennusta esimerkiksi tilatessasi koko Nanoilin keratiinituotesarjan. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *