Kaksi kertaa paksummat ripset Max Factorin Excess Volume Extreme Impact Mascaralla

Excess Volume Extreme Impact Mascara Max Factorilta luotiin täyttämään kaksi naisten suurinta unelmaa. Mistä me puhumme? Ripsiväri, joka luo volyymia ja intensiivistä väriä. Kauniit ripset, jotka saadaan kahdella harjalla, joissa on hieman eripituiset harjakset. Katso itse, onko Excess Volume Extreme Impact Mascara sellainen, joka täyttää myös sinun unelmasi.

Excess Volume Extreme Impact Mascara Max Factorilta pidentää, paksuntaa ja kihartaa ripsesi, sekä se antaa syvän mustan sävyn. Tämä tuote korostaa, antaa täydellisen viimeistelyn smokey eye meikillesi ja luo täydellisen bilemeikin jokaiselle tytölle. Excess Volume Extreme Impact Mascara on pitkäkestoinen, se ei varies eikä jätä tahroja luomille. Se on niin pitkäkestoinen, että sinun tulisi käyttää öljypohjaista meikinpoistoainetta, puhdistusmaitoa tai kaksivaiheista meikinpoistoainetta joka on suunniteltu vedenkestäville meikeille saadaksesi sen kokonaan pois.

Max Factorin ripsivärissä on kaksi harjaa. Ne eroavat toisistaan harjasten välillä sekä pituudella. Ensimmäisellä harjalla tehdään paksuntava pohja. Tässä harjassa harjakset ovat pienempiä ja lähellä toisiaan. Se auttaa niitä antamaan tuplavolyymiä ripsille. Toisessa on paksummat ja pidemmät harjat sekä pidempi väli harjasten välissä. Ne menevät kaikkien ripsien läpi peitoten ne mustalla sävyllä. Jos ripsesi ovat yhä klimppaantuneina toisiin tai niissä näkyy könttejä, voit käyttää ripsikampaa tai pestyä toisen ripsivärin harjasta kammataksesi ne auki.

Paras tapa laittaa ripsiväriä on siksak-menetelmä. Aseta harja luomen suuntaisesti ja aloita laittamaan väriä tyvestä kärkeen. Valitettavasti Excess Volume Extreme Impact Mascarassa on pieni ongelma. Harjat ovat melko lyhyet, joten pienimpien ripsien saaminen sisä- ja ulkonurkasta on todella hankalaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *