Kasvonaamio tablettimuodossa. Pystyvätkö nämä naamiot valtaamaan markkinat?

Liinanaamio on naamio, joka on nimensä veroisesti liinan muodossa oleva naamio kasvoille. Ne saapuivat Aasiasta Eurooppaan ja niiden suosio kasvaa koko ajan. Intensiivinen kasvojen ravitseminen on tapahtunut valmiilla liinoilla, joissa on aktiivisia ainesosia, mutta nyt on tullut markkinoille liinanaamiot… tablettimuodossa

Kaupat ovat jo pullollaan liinanaamioita. Niiden suosio kasvaa kokoajan, koska niiden käyttö on helppoa verrattuna perinteiseen kasvonaamioon. Ei tarvitse puristaa mitään ulos, levittää kasvoille, sotkea sormet ja taistella vaikean koostumuksen kanssa. Nyt tarvitsee vain ottaa aktiivisiin ainesosiin kastettu selluloosaliina ulos pussista ja laittaa se kasvoille. Kunnolliset reiät silmien, huulien ja nenän ympärillä takaavat helppokäyttöisyyden. Pystytkö kuvittelemaan mitään yhtä innovatiivista?

Pystyt. Aasialaiset kosmetiikkavalmistajat ovat todistaneet sen, esittelemällä uuden itämaisen kasvonaamion, toisin sanoen tablettikasvonaamion. Tämä mysteerinen aasialainen salaisuus ei ole muuta kuin tabletin muotoon puristettu liinanaamio, joka meidän tulee itse upottaa apuaineeseen. Valmista lasiin yksi suositelluista yhdisteistä:

  • perusuute (15ml aloe vera uutetta tai valmis kasvovesi),
  • rikastettu-uute (10ml aloe vera uutetta ja 5ml hyaluroni geeliä),
  • lisäuute (10ml aloe vera uutetta, 5ml hyaluroni geeliä ja 5 pisaraa kasvoseerumia),
  • maitouute (15ml luonnollista vuohenmaitoa, soijamaitoa tai lehmänmaitoa).

Tottakai, yllä esitetyt uutteet ovat valmistajan esimerkkejä siitä miten voitsekoittaa selluloosanaamion. Liinanaamiot voidaan kastaa omien tarpeidesi mukaan eri tuotteisiin tai vaikka kasviuutteisiin, ihan mikä sopii sinulle parhaiten. Muista kuitenkin tehdessä, että nesteen määrä ei saa olla enempää kuin 15ml, sillä se on suositeltu nesteen määrä liinanaamiolle. Kuinka naamiot valmistellaan?

Tablettiliinanaamiot ovat hieman erilaisia valmistella kuin normaalit liinanaamiot. Nämä naamiot ovat tablettimuodossa. Laita tabletti lasiin, jossa 15ml valitsemaasi uutetta. Naamio alkaa imemään nestettä kudoksiinsa ja laajentumaan pikkuhiljaa. Muutamassa minuutissa koko uute on imeytynyt ja liinanaamion voi varovasti avata ja levittää kasvoille. Muista painella naamio kasvoillesi mahdollisimman tasaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *