Kuinka käyttää Smashboxin X-Rated Mascaraa?

Smashboxin X-Rated ripsiväri on yksi niistä tuotteista, jotka antavat volyymia ja muuttavat huomattavasti ulkonäköä. Oikein käytettynä tämä tuote pystyy ihmeisiin, jopa niillä naisilla, joilla on lyhyet ripest. Katso kuinka uusi ripsiväri toimii, ja kuinka sitä tulisi käyttää.

Smashboxin X-Rated Mascaraa saa ainoastaan yhdessä värissä: syvä musta. Sitä suositellaan tytöille, joilla on mustat tai ruskeat ripset; erittäin hailakoissa ripsissä se ei välttämättä näytä niin kauniilta. Ripsivärillä maalatut ripset voivat täydentää iltameikkisi täydelliseksi, tai voit tehdä smokey-eye meikistäsi vielä syvemmän. Se korostaa mustalla eyelinerillä vedettyjä viivoja. Tämän lisäksi, Smashbox X-Rated Mascara paksuntaa, taivuttaa ja pidentää ripsiä. Jos sitä laittaa muutaman kerroksen normaalia enemmän, näyttää siltä, kuin käytössäsi olisi irtoripset. Mutta näyttääksemme kauniilta ripsiväriä tulee laittaa oikealla tavalla. Miten se onnistuu?

Ripsiväriä voi laittaa muutamallakin eri tavalla. Kuitenkin, kaikkein suosituin tapa on siksakki. Laita ripsiharja ripsiviivan suuntaisesti luomelle ja käy ripset läpi aloittaen tyvestä lopettaen kärkeen. Kun ensimmäinen kerros on kuivunut, voit lisätä toisen kerroksen – tällä tavoin ripsesi näyttävät paksummilta ja niihin tulee enemmän ulottuvuutta. Jos ripset ovat tarttuneet toisiinsa kiinni tai niihin on tullut kökköjä, voit kammata ne tähän tarkoitetulla kammalla tai puhtaalla ripsiväriharjalla. Lopullinen efekti silmissä riippuu harjasta. Ja miltä hrajaX-Rated Mascarassa näyttää?

X-Ratedin harja on suunniteltu niin, että se erottelee ja harjaa ripset. Siinä on pitkät ja leveät harjakset.Sen jälkeen kun olet saanut harjan pois tuubista, sinulla on todennäköisesti harjassa liikaa maskaraa. Voit pyyhkäistä ylimääräiset pois paperiin tai voit harjata ne pois toisella puhtaalla harjalla. Tämän jälkeen voit jatkaa silmämeikin tekemistä kuten normaalistikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *