Lashcode Ripsiväri – Rakkautta Ripsille

tuuhea ripsiväri - Lashcode

Ripset uudessa ulottuvuudessa

Virheetön silmämeikki, kauniit ja erotellut ripset aiheuttavat todellisen haasteen. Väärä ripsiväri tuhoaa meikkisi.

Lashcode on erikoislaatuinen tuote. Käytön aikana ripsiväri toimii kuin kokenut meikkaaja, joka osaa tuoda esiin jokaisen yksittäisen ripsen kauneuden. Hoitava stylisti ei ainoastaan kaunista, vaan ravitsee myös jokaista ripseä, stimuloi kasvua ja vahvistaa ripsiä ehkäistäkseen irtoamista.

Miten ripset voi muotoilla Lashcoden avulla?

SAA MAKSIMAALINEN PIDENNYS JA TAIVUTUS

Saa maksimaalisen pitkät ja taivutetut ripset ilman tarvetta ripsitaivuttimelle. Vain yksi kerros Lashcode -ripsiväriä rakentaa pituutta; koostumus tarjoaa täydellisen muodonmuutoksen: ripsistä tulee eloisat, joustavat ja mukavan taipuneet ylöspäin ergonomisen harjan ansiosta, jonka muoto sopii ripsille täydellisesti.

LISÄÄ TUUHEUTTA TARTTUMALLA JOKAISEEN RIPSEEN

Lashcode kihartava ripsiväriLisää katseeseesi intensiivisyyttä – tee hellä ja hienostunut silmämeikki tai villi ja kissamainen meikki. Lashcode -ripsivärissä on mukava puuterinen koostumus, joka lisää tuuheutta ja paksuutta liimaamatta ripsiä toisiinsa. Vaikutuksen valinta on sinusta kiinni: viehättävä ja houkutteleva vai romanttinen ja hurmaava?

PAKSUUTTA ILMAN HUOLIA – EI PAAKKUJA TAI TARTTUVIA RIPSIÄ

Nauti maksimaalisesta tuuheudesta huolimatta paakuista tai poskille valuvasta ripsiväristä. Ei ole väliä, jos meikki on ilmaisuvoimainen tai hienostunut; Lashcodea voi käyttää huoletta. Ripsiväri on täynnä äärimmäisen pitkäkestoisia ainesosia ja sysimustia pigmenttejä: ripset näyttävät virheettömiltä jokaisessa valaistuksessa ja kaikissa sääolosuhteissa.

Lashcode – Kosmetiikkailmiö

Lashcode on uusi tapa lähestyä silmämeikkiä. Miksi innovatiivinen? Koska se on yhdistetty parhaaseen huolenpitoon. Ripsiväri ei ainoastaan takaa täydellistä ja mukavaa meikkiä, vaan ravitsee, korjaa ja kaunistaa ripsiä vahvasti päivittäin. Ripsien kasvu lisääntyy. Ripset ovat terveet sekä vahvat ja hämmästyttävät ulkonäöllään päivittäin. Näin ihanteellisen, ravintopitoisen ripsivärin luontiin on oltava vain yksi syy – rakkaus ripsiin.

20 Comments “Lashcode Ripsiväri – Rakkautta Ripsille”

 1. Saija

  En uskonut ripsivärin voivan taivuttaa ripsiä tai kestävän näin kauan 🙂 Mahtava tuote!

  Vastaa
 2. Upeaa

  Ostin tämän ripsivärin kivojen arvostelujen ja kommenttien rohkaisemana. Olen itse asiassa positiivisesti yllättynyt, en odottanut näin upeaa ripsiväriä. Se peittää ripset tasaisesti juurista latvoihin, nostaa niitä ja pysyy ripsissä kauan. Pituus ja tuuheus näkyy jo yhden silauksen jälkeen. Ostan varmasti uudelleen

  Vastaa
 3. Kristina23

  Olen kuullut pelkkää hyvää lashcodesta ja haluan kokeilla sitä.

  Vastaa
 4. Pinja

  Tarkistin juuri hinnan – ja en halua kokeilla tätä. Ihan liikaa minulle

  Vastaa
 5. ida

  harmi, että tätä ei saa kaupasta..

  Vastaa
  • Jumalatar

   mitä väliä? Nyt voi tilata valmistajan verkkosivulta ja se maksaa luultavasti vähemmän kuin kaupassa

   Vastaa
   • ida

    No sitä ei voi nähdä tai testata etukäteen mutta tilaan sen kuitenkin 😀

    Vastaa
 6. Lotta

  En aio vatvoa asiaa – minusta tämä on paras kaikin tavoin

  Vastaa
 7. Sandra95

  onko tämä tarpeeksi hellävarainen piilolinssien käyttäjille?

  Vastaa
 8. P

  ripsivärissä on kaunis syvän musta väri ja harja on aivan ihmeellinen. Ripseni ovat hyvin lyhyet ja se onnistuu peittämään ne juurista latvoihin, jokaisen ripsen kohdalla. Lopputulos on häikäisevä, ainakin minun kohdallani ja en edes tarvitse silmänrajausta <3

  Vastaa
 9. Valtiatar

  Hämmästyin alaripsien ulkonäöstä, kuka osasi arvata että ripsiä on metritolkulla ?

  Vastaa
 10. Leena

  Sain tämän syntymäpäivälahjaksi äskettäin ja se on TODELLA TODELLA ihana. Sen ylellisyyden huomaa heti kättelyssä mutta huonojakin puolia on… hinta. En osaa sanoa, hankinko toisen, koska hinta on aika mittava.

  Vastaa
 11. Isa

  sama täällä 😀 minusta se on hintansa arvoinen

  Vastaa
 12. Aisha T.

  En tiedä teistä mutta minusta tämä toimii myös hoitavana tuotteena. Ripsiä irtoaa vähemmän päivän aikana ja meikinpoiston yhteydessä. Ehkä se todella tekee ripsistä vahvemmat 🙂

  Vastaa
  • Inka

   sama kokemus, huomasin ripsieni olevan vähemmän kuivat. Yleisesti ripset ovat pehmeät ja joustavat jopa tunteja meikkaamisen jälkeen tällä ripsivärillä

   Vastaa
 13. Henna

  Tekoripsien käyttäminen ei kannata, jos on tällainen ripsiväri 🙂

  Vastaa
  • linda555

   tekoripset tuhoavat ripset, hyvään ripsiväriin sijoittaminen on parempi idea.

   Vastaa
 14. MINÄ

  uskomattoman pitkäkestoinen ripsiväri, harmi ettei ole mitään tuotetta kulmakarvoille ;D niitä on korjattava joka päivä ?

  Vastaa
  • Valtiatar

   pysyvä meikki?? ?

   Vastaa
 15. Minea

  tää on ollu suosikki jo 2 kuukautta! Paluuta ei oo!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *