Maybelline Great Lash ripsiväri

Maybelline Great Lash on yksi niistä ripsiväreistä, joka jokaisella naisella tulisi olla meikkilaukussa. Miksi? Koska se täydentää vaativampienkin naisten odotukset ja tekee jokaisesta silmämeikistä näyttävän ja kauniin.

Maybelline Great Lash takaa erittäin hyvän lopputuloksen. Ensinnäkin se tummentaa ripsiä, lisää pituutta, vahvistaa ja kihartaa niitä. Silmät näyttävät isommilta ja tummat pitkät ripset lisäävät salaperäisyyttä. Toiseksi, ripsiväri kestää normaalia pidempään. Vasta 10 tunnin käytön jälkeen ripsiväri alkaa sotkemaan ja jättämään mustia pisteitä silmäluomille. Tämä näkyy erityisesti jos ihosi on rasvainen sekaiho. Kolmanneksi, Maybelline Great Lash ripsiväri kuivuu välittömästi laittamisen jälkeen. Tämän ansiosta voit levittää toisen kerroksen heti perään. Näin tuuheat ripset näyttävät kauniilta. Neljänneksi, tuote ei aiheuta silmä- tai ihoärtymystä. Allergiaherkät ja herkkäihoiset ihmiset voivat käyttää tuotetta huoletta. Viidenneksi, tuote ei sisällä hajusteita. Kuudenneksi, tämä ripsiväri on helppo poistaa meikinpoistoaineella.

Kaikesta huolimatta Maybelline Great Lash ripsivärissä on muutama puute. Tämän ripsivärin laittaminen voi olla hankalaa heille, jotka eivät ole ennen käyttäneet ripsiväriä. Ripsistä saattaa tulla klimppiset, joka pilaa lopputuloksen. Voit koittaa käyttää vanhasta ripsiväristä puhdistettua harjaa tai pientä kampaa selvittääksesi ripset. Toki tämä monivaiheisuus saattaa viedä ilon meikkaamisesta. Ripsivärin harja on todella pieni, mikä pääsääntöisesti tekee meikkaamisesta vaikeampaa. Väriä tulee liikaa harjaan ja pienien ripsien harjaaminen on todella vaikeaa.

Maybelline Great Lash on pinkinvärisessä pakkauksessa. Saatavilla on kuusi eri sävyä: tummansininen, ruskea, vihreä, pinkki, violetti ja smaragdi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *