Mistä korealaisista ihotuotteista voi olla hyötyä?

Korealainen ihonhoitorutiini on ollut suosiossa jo kauan. Ei siis ihme, että aasialaiset kauneudenhoito- ja ihonhoitotuotteet ovat vallanneet kosmetiikkamarkkinat. Ota selvää, miten korealaiset naiset pesevät meikkinsä ja lue kaikkein suosituimmista tuotteista, kuten korealaisesta kuorinnasta, kosteuttavasta kangasnaamiosta ja elvyttävästä etananlimavoiteesta – ja niiden ominaisuuksista.

Korealainen meikinpoistorutiini

Korealaiseen ihonhoitoon kuuluu monta osaa ja sama pätee meikinpoistoon. Korealaiset naiset käyttävät öljyjä, puhdistavia tuotteita ja vaahtoja meikinpoistoon. Öljy, kuten esimerkiksi ruusuöljy, aloittaa korealaisen ihonhoitorutiinin. Tuotteen tehtävä on liuottaa meikkiä ja puhdistavat tuotteet irrottavat öljyn ja meikkijäämät. Vaahtoa käytetään kasvojen hieromiseen (välttäen silmien aluetta). Hoidon aikana vaahto puhdistaa ihohuokoset syvältä. Iho voi tuntua kireältä hieronnan jälkeen ja siksi on hyvä käyttää kasvovettä pH-tasapainon palauttamiseksi.

Korealaiset meikinpoistorutiinin käytön voi huomata iholla neljän viikon jälkeen: ihohuokoset näkyvät vähemmän ja ihonsävy on tasaisempi. Vaahto poistaa meikkijäämät nopeasti ja tehokkaasti, ja tulokset kestävät kauan.

Korealainen ihonkuorinta – hyödyt

Meikinpoisto viimeistellään usein kosteusvoiteella, mutta ei Aasiassa. Korealaiset käyttävät ensin hellävaraista kuorintaa päästäkseen eroon kuolleista ihosoluista. Kiiviuutevoidekuorinta on hyvä valinta. Kuolleiden ihosolujen poistamiseen ei tarvita aggressiivista hierontaa – levitä se kasvoille välttäen silmien aluetta, anna vaikuttaa noin 15 minuuttia, hiero kevyesti ja huuhtele vedellä. Kuten monilla muilla korealaisilla ihotuotteilla, korealaisissa kuorintavoiteissa on vaalentavia ominaisuuksia – joka saattaa hyvin olla heidän virheettömän ihon syy. Kuorintavoiteesta löytyvät AHA-hapot kuroivat ihoa ja C-vitamiini päivittää ihonsävyä.

Kosteuttava kangasnaamio – hyödyt

Meikinpoiston ja kuorinnan jälkeen on aika ravita ihoa. Hyödynnä tähän kertakäyttöistä kangasnaamiota; se on tehty puuvillasta ja täynnä ravintoaineita. Naamioita tulisi käyttää samoina päivinä kuin kuorintaa. Kosteuttavat kangasnaamiot ovat todella mukavia: naamio otetaan pakkauksesta ja asetetaan kasvoille, huomioiden silmien ja suun paikan. Naamio on myös hyvä valinta matkustaessa, koska se vie vain vähän tilaa ja sitä ei tarvitse ottaa takaisin. Kosteuttava kangasnaamio saa kasvot hehkumaan. Naamio on valittava oman ihontyypin mukaisesti.

Elvyttävä etananlimavoide – hyödyt

Kun naamio on käytetty, on hyvä idea jatkaa käsittelyä paikkaavalla voiteella etananlimalla. Se on monipuolinen tuote, joka ratkaisee monta ongelmaa samalla: vaalentaa värjääntynyttä ihoa, vähentää ryppyjä, puhdistaa ihoa poistamalla epäpuhtauksia, lievittää ärsytyksiä, vähentää finnejä ja mustapäitä sekä hallitsee talituotantoa. Toinen hyvä puoli – sen vaikutukset kestävät kauan ja tuote on hyvin hellävarainen. Hellävaraisuus johtuu suuresta etananlimamäärästä – sitä on noin 92%. Ottaen huomioon voiteen vahvasti elvyttävät ominaisuudet, sitä tulisi käyttää ennen nukkumaanmenoa. Tuloksena on ravittu, pehmeä ja sileä iho. Tuote avaa ihohuokosia sekä vähentää finnejä ja väriläikkiä.

Korealaiset naiset käyttävät elvyttävää etananlimavoidetta ihon kosteutuksen ensiaskeleena ja samalla se toimii pohjana ravitsevalle tai kosteuttavalle voiteelle. Tuote on kuitenkin niin intensiivinen, että se ei edes vaadi muita voiteita. Erillinen silmävoide voi silti olla hyvä valinta.

Miksi korealaisten ihotuotteiden suosio nousee?

Aasialaisten kauneustuotteiden suosion voi selittää korealaisten naisten sileän ja tasaisen ihon jatkuvalla ihailulla. On kuitenkin muistettava, että säännöllisen ihonhoidon tulisi kulkea käsi kädessä terveellisten elämäntapojen kanssa – vähennä altistumista UV-säteilylle, käytä tuotteita korkealla auringonsuojakertoimella ja syö runsaasti kasviksia, hedelmiä ja kalaa.

Pakolliset korealaiset ihonhoitotuotteet

Ihonhoidossa saa ja kannattaa seurata korealaisten naisten esimerkkiä. ”Lainaamisen” arvoisia asioita ovat:

  • syvä meikinpoisto öljyillä ja geeleillä;
  • säännöllinen kuorinta;
  • etananlimavoiteen käyttö ennen nukkumaanmenoa.

Kuukauden käytön jälkeen korealaiset tuotteet voivat tarjota tasaisen ihonsävyn, sileän ja finnivapaan ihon, pienemmät ihohuokoset ja vähemmän väriläikkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *