Miten stimuloida kulmakarvoja kasvamaan nopeammin? Valitse Nanobrow – Huippuseerumi

Ylinypityt tai outoon muotoon nypityt kulmakarvat?

Irtoavat, ohenevat kulmakarvat?

Kulmakarvat, jotka eivät kasva ja näyttävät ohuilta langoilta?

Yksi kolmesta naisesta kärsii jostain yllä mainituista asioista. Suurin osa meistä on tyytymätön kulmakarvojen ulkonäköön ja kuntoon. Ratkaisu on yllättävän helppo. Hanki kulmakarvaseerumi, esim. Nanobrow – laadukas ja voittamaton tuote. Miten se toimii ja miksi se saa niin hyviä arvosteluja? Milloin Nanobrowin ensivaikutukset on nähtävissä? Ja lopuksi, mitä tuloksia voi odottaa käyttämällä Nanobrowia?

Nanobrow Kulmakarvaseerumi… mikä se on?

Liioittelematta, Nanobrowia voi kutsua kaikkien naisten rukousten vastaukseksi paksuista, upeista ja siisteistä kulmakarvoista. Kaikille meille ei ole suotu Fridamaisia kulmakarvoja. Monet naiset ovat seuranneet muotivillityksiä ja nyppivät kulmakarvansa langan paksuisiksi viivoiksi. Seurauksena kulmakarvojen väsyneet karvatupet eivät halua enää kasvattaa uusia kulmakarvoja.

Ratkaisu on Nanobrow – virheetön kulmakarvoja kasvattava ja vahvistava seerumi, joka vaikuttaa myös karvatuppiin. Tuote tukee karvojen kasvua ja solujen jakautumista. Nanobrow herättää ei-aktiiviset hiustupit sekä huonosti tai hitaasti kasvavat karvat eloon.

Miten Nanobrow kulmakarvaseerumi toimii?

Nanobrow imeytyy nopeasti ihoon ja vahvistaa kulmakarvoja juurista alkaen. Tärkeimmät stimuloivat ja elvyttävät prosessit tapahtuvat karvatupissa. Nanobrow varmistaa huolenpidon, saa ’nukkuvat’ karvatupet heräämään, tarjoaa kulmakarvoille runsaasti ravintoaineita ja tekee niistä samalla vahvemmat, paksummat ja voimakkaammat.

Seerumi antaa kulmakarvoille täydellisen muodonmuutoksen, vahvistaa niitä ja antaa häikäisevän upeat kulmakarvat hetkessä. Nanobrow elvyttää ja suojaa vaurioilta sekä hoitaa kulmakarvojen ihoa.

Nanobrow seerumi – milloin tuloksia alkaa näkyä?

Nanobrowin käytön tulokset näkyvät muutamassa viikossa aloittamisen jälkeen. Säännöllisyys on takuu onnistumisesta. Kulmakarvojen kunnosta ja vauriotasosta riippuen, ensimmäisiä muutoksia voi odottaa 3-4 viikon jälkeen. Monet naiset ovat innostuneita Nanobrowin tuomasta muodonmuutoksesta.

Miltä kulmakarvat näyttävät Nanobrowin käytön jälkeen?

 • kulmakarvat ovat huomattavasti vahvemmat, tummemmat ja kosteutetut 3-4 viikon jälkeen
 • kulmakarvat ovat pidemmät, paksummat, tuuheammat ja alkavat kasvaa takaisin 5-7 viikon jälkeen
 • kasvuvaihe nopeutuu ja koko kulmakarva näyttää tuuheammalta – kulmakarvat ovat täysin elvytetyt noin 2 kuukauden jälkeen

Kenelle Nanobrow on suunnattu?

Nanobrow hoitaa kaikkia kulmakarvaongelmia, sekä kuntoon että ulkonäköön liittyviä. Se on monitoiminen ja hoitaa:

 • vaaleita, ohenevia kulmakarvoja
 • vääränmuotoisia kulmakarvoja
 • heikkoja, liiallisesti irtoavia kulmakarvoja
 • kulmakarvojen heikentynyttä kasvua
 • kuivuuden takia vaalentuneita kulmakarvoja
 • kulmakarva-alueen kuivaa ihoa
 • auringon tai huonojen kauneustuotteiden aiheuttamia vaurioita

Nanobrow Seerumin Arvostelut

Nanobrow on markkinoiden parhaita arvosteluja kerännyt kulmakarvaseerumi. Se on todella tehokas, huolellisesti testattu ja vahvistaa kulmakarvoja sisältä alkaen (karvatupista karvaan ja ulkorakenteisiin) sekä elvyttää paremmin kuin mikään muu tuote. Nanobrowin hinta vastaa laatua täydellisesti. Bloggaajat, vloggaajat ja meikkaajat vannovat tuotteen nimeen ja pitävät sitä pettämättömänä kulmakarvaseerumina.

22 Comments “Miten stimuloida kulmakarvoja kasvamaan nopeammin? Valitse Nanobrow – Huippuseerumi”

 1. Krista

  moi, onks kukaan täällä käyttäny tätä ja joka vois kertoo onks hypessä mitään perää?

  Vastaa
  • Heli

   Mä käytän Nanobrowia. Mulla oli kerran Revitalashin kulmakarvaseerumi mut se ei ainakaan sopinu mun kulmakarvoille. Tykkäsin Nanobrowin ainesosista ja päätin ostaa sen. Se oli hyvä valinta, koska tää seerumi toimii paljon paremmin ja on tosi kevyt – se ei jätä rasvasta pintaa karvoille, eli meikkiä voi levittää suoraan päälle.

   Vastaa
 2. Katarina

  vaan kolme viikkoo, oikeestikko?

  Vastaa
  • Latif

   Sitä täytyy käyttää pidempään. Ekat muutokset näkyy 3 viikossa, tai 4, riippuu vähän.

   Vastaa
 3. Ansku

  Mulla on toinen ongelma: kulmakarvat ei oo kasvanu moneen vuoteen, ees vähän… onks kellään muulla sama ongelma?

  Vastaa
 4. Kulta

  Mun kulmakarvat kasvo takasin tosi nopeesti Nanobrowin avulla, kannattaa ees kokeilla!

  Vastaa
 5. Janina J

  Oon aina unelmoinu NORMAALEISTA kulmakarvoista mutta ei ne mihinkään oo kasvanu. Oon jopa miettiny microbladingia mut onneks kaveri osti mulle nanobrowin. Se toimii! Kulmakarvot kasvo takas 5 viikossa ja suosittelen sitä kaikille!

  Vastaa
 6. Siia

  Sisältääks tä seerumi parabeeneja? Oon allerginen kaikille sellasille tuotteille 🙁

  Vastaa
  • BanaaniJ

   @Siia, ei sisällä! Sitä voi käyttää kaikenlaiset ihotyypit, koska se on tosi hellävarainen, täynnä kasviuutteita ja vitamiineja, eikä sisällä hirveitä määriä kemikaaleja.

   Vastaa
 7. Hullu-pieni-juttu

  Nanobrowin verkkosivulta löytyy koko sisältö listattuna, käy kattomassa!

  Vastaa
 8. Salla M

  Vaikutuksilla on eniten väliä mulle ja nanobrowhan onnistuu! Tosi korostetut ja luonnollisen näköset kulmakarvat..

  Vastaa
 9. Bonnie

  T-Ä-Y-K-K-Y

  Vastaa
 10. meikki-narkkari

  Tää on ainoo kulmakarvaseerumi, joka on auttanu kulmakarvojen irtoomiseen. Ajattelin et olin tuomittu kulkemaan ohuilla ja surullisen olosilla kulmilla ikuisesti… mut älkää hei luovuttak! Nanobrow autto mua eli se saattaa auttaa teitä kans!

  Vastaa
 11. Vikii

  Saaks nanobrowii vaan netistä?

  Vastaa
  • Kristal S

   Ostan mieluummin tavaroita netistä, eli nanobrowin ostaminen netistä ei myöskään oo ongelma. Tilaan oman nanobrowin aina valmistaja kotisivulta ja se toimitetaan nopeesti. Eikä haittaa, vaiks sitä joutuskin odottaa kauemmin, koska lopputulos on odotuksen arvonen 🙂

   Vastaa
 12. Juliana

  TOIMII! Mun kulmakarvat on tummemmat, paksummat ja oon huomannu myös uusii karvoja. Siis ihan mahtavaa! Mun kulmakarvat ei oo koskaan ollu näin tuuheet!

  Vastaa
 13. hot-hottie-hot

  Mun kulmakarvat on varmaa tosi laiskat ja uniset koska ne ei enää kasva. Ois kiva saada paksummat ja pitemmät karvat koska ne on ihan hassun muotoset mut ne ei vaa kasva! Muutama kaveri hehkutti nanobrowii eli ostan sit sen ja kerron teille miten kävi 🙂

  Vastaa
 14. villi ruusu

  Laadukkaat ainesosat, hyvät vaikutukset, todella hyvä hinta verrattuna muihin samankaltaisiin tuotteisiin… Selkeesti parempi kuin kaikki muut! Vannon Nanobrowin nimeen!

  Vastaa
 15. sinkku-typy

  Kokeilen varmaa risiiniöljyy ensin

  Vastaa
 16. Anette

  ei tarvii odottaa ees kahta kuukautta!mun kulmakarvat muuttu paksummat paljon nopeemmin ja nyt käytän sitä sillon tällön tulosten säilyttämiseks

  Vastaa
 17. Marg.

  yks parhaista lahjoista mitä oon ikinä saanu

  Vastaa
 18. Marina

  Kulmakarvat muuttu tummemmaks ja paksummaks kahessa viikossa, nyt on seitsemäs viikko menossa – oon saanu aina toivotut tosi paksut kulmakarvat.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *