Nanoil Argan Hair Mask – hiustenhoitokilpailun voittaja

Marokon nestemäinen kulta voittaa kultamitalin parhaan hiustenhoitoaineen sarjasta. Parhaat tulokset saa aikaan puhtaalla kylmäpuristetulla ja raffinoimattomalla öljyllä. Tutustu maailmalla tunnettuun VIP-hiustenhoitotuotteeseen – arganöljyä sisältävään hiusnaamioon Nanoililta! Kokeile Nanoil Argan Hair Maskia – ammattitason hiustenhoitoa kotona.

Arganöljy – vaikutukset hiuksissa

Maailman kalleimmassa öljyssä on myös parhaat kauneutta edistävät ominaisuudet. Öljy sisältää runsaasti glyseridejä (99%), mukaan lukien rasvahappoja (linolihappoa ja oleiinihappoa) ihannesuhteissa – tämä tekee arganöljystä ihmetekijän kaikille hiustyypeille.

Marokkolainen argankulta sisältää myös paljon karoteeneja, tokoferoleja, steroleja ja ksantofyllejä – joista jokainen on tehokas hiuksia hoitava ainesosa mutta yhdessä ne luovat vahvan aseen ikääntymistä, harmaantumista ja hiusten ohenemista vastaan sekä hiusten terveyden ja kauneuden puolesta.

Nanoil Argan Hair Mask – kuvaus

Nanoilin naamio sisältää runsaasti arvokasta arganöljyä ja se on tehokas tuote, jolla saa aikaan täydellisen vahvat hiukset. Hiuksista tulee asteittain kiiltävämmät ja terveemmät. Arganöljy-hiusnaamio sisältää uskomattoman paljon antioksidantteja, pitää hiukset kosteutettuna, paikkaa vaurioituneita hiuksia ja kaunistaa kaikenkuntoisia hiuksia. Arganöljy suojaa ja silottaa hiuksia, sulkee hiusten suojakerroksen ja tekee harjaamisesta helpompaa, jättäen hiukset ihanammiksi kuin koskaan.

Nanoil Argan Hair Mask – enemmän kuin arganöljyä

Arganöljy ei ole ainoa ainesosa Nanoilin naamiossa. Pantenoli on öljyn loistava seuralainen: se tukee paikkaamista täydellisesti, sulkee hiusten suojakerroksen ja saa aikaan silkkisen sileät hiukset. Tämäkin ainesosa on suosittu ihmeitä tekevä hiustenhoitoaine. Se tunnetaan myös B5-vitamiinin (pantoteenihappo) johdannaisena, jota löytyy luonnollisesti ihosta, hiuksista ja kynsistä.

Nanoilin hiusnaamion sisältämä pantenoli vauhdittaa paranemista, tukee keratiinituotantoa ja antaa häikäisevää kiiltoa. Ainesosa imeytyy sisälle hiuksiin ja muuttuu pantoteenihapoksi. Happo rauhoittaa hiuksia mutta ennen kaikkea se vahvistaa ja paikkaa hiusrakennetta.

Nanoil Argan Hair Mask – vaikutukset hiuksissa

  • Kauttaaltaan ravitut.
  • Paikatut sisärakenteet.
  • Kauniin kiiltävät ja silkkiset hiukset.
  • Antioksidanttien antama hiussuoja.
  • Helpompi harjaus ilman takkuja.
  • Suljettu suojakerros, joka saa aikaan sileät ja suojatut hiukset.
  • Tuuheat ja hehkuvat hiukset.
  • Nanoil Argan Hair Mask – arvostelut

Kaikkien näiden ominaisuuksien jälkeen hehkuttavat arvostelut, korkeat arvosanat ja useat ammattilaisten positiiviset kommentit eivät voi tulla yllätyksenä. Kokeilkaa itse ja huomatkaa kuinka ihanat hiuksista voi tulla – ne näyttävät täysin uudistuneilta jo ensimmäisen kerran jälkeen.

Mistä Nanoil Argan Hair Maskia voi ostaa?

Jos haluaisitte lisää tietoa Nanoil -hiusnaamion hyödyistä, käykää tuotteen verkkosivulla. Sieltä löytyy myös muita laadukkaita kauneustuotteita hiustenhoitotuotteista kasvojenhoitotuotteisiin ja monipuolisiin luonnollisiin öljyihin. Vaihda luonnolliseen ja ammattitaitoiseen ihon- ja hiustenhoitoon: www.nanoil.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *