Nanoil Hair Volume Enhancer Spray: nopea tyvikohottaja upeisiin hiustyyleihin

suihke tuuheampien hiusten puolesta nanoil

Kaikilla ikonisilla hiustenhoitotuotteilla on kolme yhteistä pääpiirrettä: ne ovat monikäyttöisiä, niillä on nopea vaikutus, ja kun olet käyttänyt niitä, et voi kuvitella elämääsi ilman niitä. Tähän ikonisten kosmetiikkatuotteiden jaloon ryhmään on juuri tullut uusi merkittävä jäsen – Nanoil Hair Volume Enhancer, joka on suunniteltu muuttamaan elottomat hiukset tuuheamman näköisiksi.

Olkaamme rehellisiä – suuret kiitokset henkilölle, joka keksi idean tyvikohottajien luomisesta! Naiset ovat pitkään naiset joutuivat viettämään tunteja peilin edessä yrittäen saada aikaan tuuheammat hiukset föönien, kihartimien, tupeerauskampojen ja hiuspuuterin avulla. Eikä se ole ollut helppoa! Onneksi meidän ei enää tarvitse nukkua hiusrullien kanssa saadaksemme haluamamme hiustyylin! Nyt meidän tarvitsee vain käyttää hiusten tyvikohottajaa.

Raporttien mukaan volyymia lisäävät tuotteet ovat tällä hetkellä yksi myydyimmistä hiustenhoitotuotteista. Mutta ovatko ne kaikki samanlaisia? Ilmeisesti eivät ole! Siksi esittelemme tänään yhden huippuluokitellun tyvikohottajan, joka ei pilaa budjettiasi. Kerromme alla, mikä tekee Nanoil Hair Volume Enhancer -tyvikohottajasta erilaisen.

nanoil suihke tuuheampien hiusten puolesta

Nanoil Hair Volume Enhancer: Ravintoaineiden unelmatiimi

Ensin kerromme, mikä tekee Nanoil Hair Volume Enhancerista niin hyvän tuotteen luvattujen vaikutusten aikaansaamiseen. Ja tämä johtuu pääasiassa ainesosista, joista kaava on valmistettu. Tässä on lyhyt luettelo tärkeimmistä ainesosista.

  • Vehnäproteiinit ovat vastuussa hiusten vaurioiden korjaamisesta ja tekevät hiuksista vahvemmat ja vastustuskykyisemmät fyysisiä ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Lisäksi vehnäproteiinit pystyvät estämään hiusten sähköisyyden ja pörröisyyden.
  • Keratiini on vastuussa siitä, että hiukset saavat lisää volyymia ilman, että ne painuvat alas. Lisäksi tämä proteiini tekee hiuksista tuuheamman näköiset, kiiltävät ja joustavat.
  • Pantenoli hoitaa kurittomia hiuksia ja lisää kiiltoa. Se myös lukitsee kosteuden hiusten sisälle, mikä torjuu haurautta ja halkeilua.

Näiden tärkeimpien ainesosien lisäksi Nanoil Hair Volume Enhancer sisältää myös polykvaternium-70:tä, joka luo hiusten ympärille painottoman päällysteen, joka suojaa hiuksia vaurioilta. Tämä puolestaan helpottaa kampaamista, mikä minimoi mekaaniset vauriot joita aiheutuu kun kampa hankaa hiuksia vasten. Yhdessä ainesosat luovat hiustenmuotoilusuihkeen, joka antaa ravinteita ja auttaa halutun kampauksen tekemisessä.

Tuuheammat hiukset Nanoil Hair Volume Enhancer -tyvikohottajalla

Nanoil löysi keinon lisätä hiuksiin lisää volyymia tekemättä tyylistä hirveän jäykkää ja liikkumatonta. Tämä ominaisuus tekee siitä täydellisen tuotteen niille, jotka etsivät nopeita, kestäviä ja luonnollisen näköisiä vaikutuksia. Nanoil Hair Volume Enhancer suihkutetaan hiuksiin sen mukana tulevalla sumuttimella. Kevyt koostumus kohottaa juuria, jolloin koko kampaus näyttää tuuheammalta.

6,76 fl. oz / 200 ml:n pullo takaa, että tuotetta voi käyttää pitkään. Sinun ei tarvitse pelätä, että käytät vahingossa liikaa tuotetta, sillä vain 3 tai 4 suihkausta riittää ehdottomasti peittämään hiukset. Todellakin, niin pieni määrä levitettynä pitkiin hiussuortuviin riittää luomaan kohotettujen ja kiiltävien hiusten vaikutelman. Ja mikä parasta, Nanoil Hair Volume Enhancer ei ainoastaan auta sinua luomaan tuuheita hiustyylejä, vaan se myös suojaa hiuksia UV-säteilyn, matalien lämpötilojen ja tuulen haittavaikutuksilta.

Hyvä uutinen on se, että Nanoil Hair Volume Enhancer on monitehoinen, eli se hoitaa useita asioita samanaikaisesti. Nanoilin suihke:

  • antaa hiuksille välittömästi lisää volyymia
  • kohottaa tyvestä
  • tasoittaa ja kosteuttaa
  • helpottaa hiusten muotoilua
  • tekee hiuksista paksumman näköiset
  • auttaa kampaa liukumaan sujuvasti hiussuortuvia pitkin
  • lisää kiiltoa

Jos tarvitset lisätietoja Nanoil Hair Volume Enhancer -tyvikohottajasta, käy osoitteessa nanoil.fi. Nanoilin virallisilla verkkosivuilla voit selata muita muotoilusuihkeita ja hiustenhoitotuotteita, jotka on suunniteltu eri hiustyypeille. Katso, mitä Nanoil tarjoaa sinulle ja nosta päivittäinen hiusrituaalisi uudelle tasolle.