Nanoil kasvoseerumi retinolilla – uskomattoman nuorekas iho!

arvostettu retinolikasvoseerumi Nanoil

Kun täyttää 30, iho alkaa hitaasti menettää kimmoisuutensa ja se johtaa väistämättä ryppyihin. Iho ei pysty uusiutumaan yhtä nopeasti kuin 5 vuotta sitten. Hupeneva kollageenitaso ei myöskään auta nuorekkaana pysymistä. Tämä merkitsee yhtä asiaa – iho ikääntyy ja nopeasti. Haluatko välttyä rypyiltä ja ikäläiskiltä? Tartu Nanoilin kasvoseerumiin retinolilla. Auta ihoasi pysymään nuorekkaana pitkään!

Retinoli: nuorekkaan ihon suojelija

Retinoli on tärkeä osa ihonhoitoa. Kosmetologien mukaan se antaa iholle parhaat mitattavat nuorentavat vaikutukset. Jos ainesosaa käyttää säännöllisesti muutaman kuukauden ajan, se parantaa ihon vastustuskykyä, kosteuttaa, ravitsee ja vähentää ryppyjä. Retinoli jättää ihon näkyvästi nuorekkaammaksi, kimmoisammaksi sekä raikkaan näköiseksi. Juuri tämä ravintoaine vahvistaa kimmoisuudesta vastuussa olevia kollageenikuituja.

View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Nanoil kasvoseerumi + paras retinolimuoto

Nanoil kasvoseerumi sisältää huippulaadukasta retinolia, eli retinyylipalmitaattia. Tämä puhdas A-vitamiini säilyttää kaikki ominaisuutensa ja hyödyttää siten ihoa. Ikääntyessämme ihon heikkenee ja sen kyky korjata itseään huononee selkeästi. Tämän takia meidän on otettava ohjat omiin käsiin ja tarjota iholle sitä, mitä se tarvitsee eniten – eli A-vitamiinia. Nanoil Retinol Face Serum nopeuttaa ihon uusiutumisprosessia huomattavasti poistamalla kuolleita ihosoluja ja paljastamalla uuden ihon. Retinyylipalmitaatti vahvistaa ja korjaa todistetusti jokaista ihokerrosta, eikä vain ulkoisinta.

Parhaat tulokset? Vain Nanoil Retinol Face Serumilla

KOSTEUTUSTA Nanoil Retinol Face Serum tukee ihon suojamekanismeja ja sulkee vettä ihoon.

ANTI-AGE STRATEGIA Retinolin nuorentavat vaikutukset ovat tieteellisesti todistettuja. A-vitamiini vaikuttaa positiivisesti ihon ulkonäköön ja säännöllisesti käytettynä se vähentää ryppyjä. Ihosta tulee nopeasti sileä ja pehmeä sekä nuoremman näköinen.

TASAISEN SÄVYINEN JA PUHDAS IHO Nanoil Retinol Face Serum hoitaa myös värivirheitä sekä hyperpigmentaatiota antaen vaaleamman ja hehkuvan ihon.

LISÄÄNTYNYT KOLLAGEENITUOTANTO Retinoli lisää selkeästi kollageenin määrää ihossa ja tukee ihon uusiutumista. Tuloksena A-vitamiinilla hoidetusta ihosta tulee joustava ja vastustuskykyinen.

Nanoil retinolikasvoseerumi

Onko vaikutuksia odotettava kauan?

Hyvä uutinen on se, että Nanoil Retinol Face Serum toimii nopeasti huippulaadukkaan retinolin sekä punarnava-uutteen ansiosta. Tehokas antioksidantti parantaa ihon vastustuskykyä ja tekee ihosta sileämmän lyhyessä ajassa. Nanoil kasvoseerumilla voi vihdoin nauttia syvän kosteutetusta ja täydellisen näköisestä ihosta muutamassa viikossa. Säännöllisesti käytettynä ennen nukkumaanmenoa puhtaille kasvoille Nanoil Retinol Face Serum tarjoaa:

  • sileämmän, kimmoisan ja miellyttävän tuntuisen ihon
  • nuorekkaamman ihon (vähemmän ryppyjä)
  • tasaisen sävyisen ihon
  • puhtaan ihon (pigmenttiläiskät vähenevät)
  • kosteutetun ihon

Haluatko tietää miltä tuntuu omistaa virheetön iho? Vieraile sivulla nanoil.fi ja tutustu tähän upeaan A-vitamiinikasvoseerumiin. Sivustolla voi myös tilata muita Nanoil tuotteita nopealla kotiinkuljetuksella. Valitse ihonhoitotuote, joka tarjoaa toivotut tulokset muutamassa viikossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *