Oletko ostamassa lämpösuojasuihketta? Saattaisit pitää näistä 5 tuotteesta

Hiustenkuivaajan ja suoristusraudan käyttö ovat ikävän tunnettuja siitä, että ne aiheuttavat hiuksille pysyviä ja peruuttamattomia vaurioita. Koska kampaajat ovat tietoisia tästä mahdollisesta riskistä, he käyttävät aina lämpösuojatuotteita muotoillessaan asiakkaidensa hiuksia. Onneksi jokainen itsestään huolehtiva nainen voi hyödyntää lämpösuoja-aineiden tehoa myös kotona. Mutta miten valita juuri sinulle sopiva lämpösuoja, kun kaupoissa on tarjolla niin paljon erilaisia tuotteita, jotka kaikki lupaavat vahvaa suojaa kuumuutta vastaan? Juuri tästä syystä olemme käyneet läpi viisi parasta tuotetta, jotka estävät hiuksiasi palamasta.

Korkeiden lämpötilojen käyttäminen halutun kampauksen luomiseksi pakottaa hiuksissa olevan kosteuden haihtumaan. Hiuksista, joista puuttuu kosteutta, tulee karheat, elottomat ja hauraat. Kannattaa myös huomata, että kuumuus lisää hiusten ohentumisen ja haaroittumisen riskiä. Tarkoittaako se, että sinun on vain laitettava hiuksesi poninhännällä tai nutturalle loppuelämäsi ajan? Ei suinkaan. Jos haluat saada upean kampauksen ilman, että hiuksesi menettävät kosteutta, sisällytä päivittäiseen hiustenhoitorituaaliin lämpösuoja-aine. Vain tämäntyyppinen tuote pystyy estämään hiuksiasi menettämästä arvokasta kosteutta.

Miten lämpösuojasuihke toimii?

Lämpösuojasuihkeet eivät ole vain hiusmuotoilijoiden keksintö, joka on luotu tuottamaan lisää rahaa kosmetiikkabrändeille. Tälle tuotteelle on itse asiassa annettu tärkeä tehtävä, joka on hiuskuitujen eristäminen föönin tai suoristusraudan tuottamalta lämmöltä. Jotta lämpösuoja-aine voisi tehdä työnsä kunnolla, sen on:

 • sisällettävä ainesosia, jotka nopeuttavat muotoilua
 • sisällettävä ravinteita ja muita hiuksia helliviä aineita
 • oltava rasvaton, jotta hiukset eivät rasvoittuisi ja latistuisi
 • edistettävä sileyttä ja kiiltoa
 • oltava helppokäyttöinen
 • torjuttava päivittäin kohtaamiamme haittatekijöitä

Mistä lämpösuojasuihkeen tulisi olla valmistettu?

Jos haluat käyttää vain laadukasta lämpösuojaa, joka tuottaa 100-prosenttisesti luvattuja tuloksia, sinun on hankittava tuote, joka on koostettu oikeista ainesosista. Ainoastaan hyvin valitut ja todistetusti tehokkaat vaikuttavat aineet takaavat, että kosmetiikka suojaa hiuksiasi ja pitää ne ravittuina, siis vahvoina ja terveen näköisinä. Mistä lämpösuojasuihkeen pitäisi sitten olla valmistettu? Kun seuraavan kerran ostat lämpösuojasuihketta, tarkista, onko se koostettu jostain seuraavista aineista:

 • proteiinit (esim. keratiini, silkki, vehnä)
 • siemenuutteet
 • E-vitamiini
 • B5-vitamiini / pantenoli
 • kasviperäiset öljyt

On myös aineita, joita lämpösuojasuihke ei saisi sisältää. Jos haluat valita hiuksillesi parhaan tuotteen, yritä välttää:

 • silikonit
 • parabeenit
 • alkoholi
 • SLS-s

5 lämpösuojasuihketta, jotka saattaisivat sopia juuri sinulle

1. Nanoil Heat Protectant Spray

NANOIL LÄMPÖSUOJASUIHKE

Kauneusbloggaajat ja hiusmuotoilijat ympäri maailmaa ovat yhtä mieltä siitä, että Nanoil Heat Protectant Spray täyttää kaikki heidän odotuksensa ja pitää hiukset turvassa lämpömuotoilun aikana. Ja tämä vaikutus kulkee käsi kädessä edullisen hinnan kanssa, mikä ei taida olla kovinkaan tavallista? Tämä tuote on korvaamaton aina, kun haluat altistaa hiuksesi jopa 220 celsiusasteen lämpötilalle luodaksesi upeita tyylejä. Tuotteen ei-rasvainen ja painoton koostumus on täynnä ainesosia, joita hiukset rakastavat – silkkiproteiinit ja E-vitamiini ovat vain kaksi niistä. Sen lisäksi, että koostumus suojaa hiukset lämmöltä, se myös ravitsee, silottaa ja kesyttää kurittomia hiussuortuvia. Saat parhaan hyödyn Nanoil Heat Protectant Spray -suihkeesta, kun levität sitä joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoilet ne haluamallasi tavalla. Huonot puolet? Ehkä se, että tätä suihketta on saatavilla vain verkossa, esim. nanoil.fi, mutta se kannattaa tilata kokeiluun pikimmiten.

2. Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant

Tällä merkillä on faneja joka puolella maailmaa. Myös kuumuudelta suojaava hiustenhoitoaine edistää sileämpiä ja ravittuja hiuksia, mikä tarkoittaa parempaa hallittavuutta ja helppoa muotoilua. Hyviä uutisia on tarjota myös niille, jotka pitävät tuoksuvista kauneustuotteista, sillä Kerastase Chronologiste Thermique Regenerantin tuoksu on taivaallinen, sillä se koostuu ruusun, myskin ja puun eri vivahteista. Tämä lämpösuoja-aine ei ainoastaan jätä hiuksiasi tuoksumaan hyvältä, vaan se ehkäisee kosteuden haihtumista, vaikka muotoilisitkin 220 celsiusasteeseen säädetyllä suoristusraudalla. Mitkä ovat sitten muita mainitsemisen arvoisia ainesosia? Hyaluronihappo ja E-vitamiini ovat ehdottomasti kaksi hyvin tärkeää ainesosaa. Jos etsit UV-suojaa ja jotain, joka voisi auttaa vähentämään pörröisyyttä, Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant voi olla oikea tuote.

3. Kevin Murphy Ever Smooth

Luultavasti odotit jo näkeväsi yhden Kevin Murphyn tuotteista. Tämä tuotemerkki on tunnettu ja tunnustettu huippukampaajien ja niiden keskuudessa, jotka rakastavat hoitaa hiuksiaan huippuluokan kauneustuotteilla. Jos sinulla on varaa Ever Smooth -pulloon, et tule pettymään! Laadukkaista, luonnosta peräisin olevista ainesosista koostuva lämpösuojasuihke tekee muutakin kuin vain estää hiuksiasi palamasta. Syvästi ravitseva koostumus sisältää sitruunahaavan hedelmäuutetta, callitris-lehtiuutetta, callitris columellaris -puu-uutetta ja laventeliöljyä – vaikuttavaa, eikö olekin? Tämä seos edistää hiusten sileyttä ja ravitsee niitä tehokkaasti. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Kevin Murphy Ever Smooth lukitsee kampauksesi paikoilleen, joten sinun ei tarvitse vaivautua korjailemaan sitä pitkin päivää.

4. Moroccanoil Perfect Defense Protect Spray

Kasviöljyjen sekoitus yhdistettynä pantenoliin voi tehdä ihmeitä, varsinkin kun sitä käytetään äärimmäisen kuiviin ja vaurioituneisiin, halkeileviin säikeisiin. Jos hiuksesi eivät kuitenkaan ole näin surkeassa kunnossa, ole varovainen Moroccanoil Perfect Defense Protect Spray -suihkeen käytön kanssa, sillä se saattaa jättää litteän lopputuloksen. Mutta jos et käytä liikaa, hiustesi pitäisi olla täysin kunnossa. Tämä suihke on ihanteellinen suojaamaan hiuksia kuumuudelta, jota kaikki muotoilutyökalut päästävät. Lisäksi se suojaa säikeitä myös paahtavalta auringolta – sisältäähän tämä kosmetiikka marokkolaista arganöljyä. Ne, joilla on varaa Moroccanoil Perfect Defense -suihkeeseen, pitävät siitä, että se on suljettu deodoranttimaiseen purkkiin.

5. Bumble And Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, tuote, jota monet käyttäjät maailmanlaajuisesti ostavat säännöllisesti – Bumble And Bumble Hairdresser’s Invisible Oil. Tämäkin on muotoiltu kasvipohjaisista öljyistä, ja niiden määrä on melko vaikuttava: kookosöljy, arganöljy, macadamiaöljy, makea manteliöljy, viinirypäleen siemenöljy ja safloriöljy! Onko se hyvä suojaamaan hiuksia korkeita lämpötiloja vastaan? Totta kai. Jopa äärimmäisen vaurioituneet säikeet voidaan suojata Bumble And Bumble Hairdresser’s Invisible Oil -öljyllä. Vaikka koostumusta kuvaillaan ultrakevyeksi, suosittelemme aloittamaan ensin matkakokoversiolla, jotta vältyt volyymin puutteesta kärsivästä kampauksesta.