Orientana Face Cream-Mask with Papaya

Orientana on yksi arvostetuimpia ihonhoitotuotteiden valmistajia, jonka päätavoitteena on antaa kuluttajille toimiva, turvallinen ja luonnollinen kosmetiikkatuote. Yksi näistä tuotteista on papaijaa sisältävä kasvovoide, joka on tarkoitettu epätasaisen sävyn omaavalle iholle. Millainen tämä tuote on?

Face Cream-Mask Orientana on rakenteeltaan kevyt ja geelimäinen, jossa yhdistyy intensiiviset kasvonaamion ja -rasvan ominaisuudet (kuten hyvä imeytyminen). Orientanan papaijaa sisältävä Cream-mask on erityisesti tarkoitettu ongelmalliselle iholle, jossa on epätasainen sävy.

Kuinka se toimii?

Valmistaja lupaa, että papaijaa sisältävällä Face Cream-maskilla on moninaisia ominaisuuksia, suojaa ihoa, kuorii kuollutta ihoa, ravitsee (mineraalien ja vitamiinien avulla), tasoittaa ja puhdistaa. Kuitenkin tärkein rasvan ominaisuus on se poistaa ihon sävyn epätasaisuutta, tekee ihomuutoksista vähemmän näkyviä ja jopa vaalentaa pisamia.

Mitä ainesosia tuotteesta löytyy?

Tuotteen koostumus pohjautuu luonnolliseen papaija-uutteeseen, johon on lisätty muita ainesosia.

  • Papaija sisältää useita kosmetiikkaominaisuuksia ja papaija kasvonaamioita on käytetty Aasiassa aina. Se on hedelmä, joka on täynnä C-vitamiinia, E-vitamiinia, foolihappoa, magneesiumia, kaliumia, sinkkiä ja muita luonnon antioksidantteja. Sisältää myös papaiinia, joka tunnetaan kuorinta entsyyminä joka suojaa ihoa ylimääräiseltä melaniinin tuotannolta, sekä sisältää valkaisevia ominaisuuksia.
  • Tiibetin kaura on lisätty ainesosa Orintana Cream-maskissa; se on täynnä mineraaleja, vitamiineja ja silikonia. Kaurauute antaa tasaisen ja elastisen ihon sekä pitää huolta ihon kosteudesta.

Kuinka käytetään

Papaijaa sisältävä Orientanan Cream-mask on hyvin erilainen verrattuna muihin ihonhoito tuotteisiin tässä kategoriassa. Se tulee laittaa puhtaalle iholle 20 minuuttia ennen nukkumaanmenoa samalla tavoin kuin muutkin yövoiteet. Pieni määrä geelimäistä naamiota hierotaan kasvoille mukaanlukien silmien ja huulien alueille ja annetaan imeytyä. Papaija naamiota ei tule huuhdella ja tästä syystä se eroaakin muista tuotteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *