Pidä huolta miehestäsi ja osta hänelle Biotherm Force Supreme Youth Reshaping voide

Ystävänpäivä on aivan nurkan takana. Oletko miettinyt vielä lahjaa miehellesi? Jos et (joka ei ole kiva sinulta), Biotherm tuotteista voisi löytyä sinulle pari idea. Yksi niistä on Force Supreme Youth Architect voide.

Force Supreme Youth Architect voide Biothermiltä on suunniteltu lähinnä miehille jotka ovat yli 40 vuotiaita, mutta sinun miehesi voi käyttää sitä myös ryppyjä ehkäisevänä tuotteena. Kuten muutkin tuotteet Force Supreme kokoelmassa, tämäkin antaa miehen iholle parasta huolenpitoa ja suojaa kasvoja rypyiltä. Force Supreme Youth Architect voiteen lisäksi Biothermiltä saa seuraavia tuotteita: Force Supreme Youth Architect seerumi, Force Supreme Eye Architect seerumi, puhdistusvoidegeeli ja kosteusemulsio. Force Supreme tuotteissa on tummansiniset pullot joissa on tekstit punaisella ja valkoisella. Yhdessä pullossa on tuotetta 50 ml.

Force Supreme Youth Architect voide Biothermiltä sisältää syväkosteuttavia ja ravitsevia ominaisuuksia iholle. Kiitos näiden kahden ominaisuuden, ihonhoidosta tulee todella helppoja ja iho-ongelmat katoavat hetkessä. Kun mies säännöllisesti käyttää tätä voidetta, hänen ihonsa vahvistuu, ihosolujen vahingot korjaantuvat ja ihon syvemmät kerrokset kosteutuvat. Näiden lisäksi iho tuntuu sileämmältä ja tasaisemmalta.

Kuinka käyttää Biothermin Force Supreme Youth Architect voidetta?

Tuotetta tulisi käyttää aamuin ja illoin. Iho tulisi olla puhdistettu, jotta aktiiviset ainesosat pääsevät ihon syvempiin kerroksiin. Voidetta voidaan käyttää myös aftershave tuotteiden sijasta – se vähentää ärsytystä ja punaisuutta. Pieni määrä Force Supreme Youth Architect voidetta riittää, hiero sitä kasvoihin käyttäen molempia käsiä, tasoita ulospäin suuntautuvilla liikkeillä keskeltä aloittaen, ja viimeistele kaulalle. Vältä silmänympärysaluetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *