REGENERUM – Regenerating Lashes Serum kaksipäisellä harjalla

Naiset unelmoivat kauniista ja ilmeikkäästä ulkonäöstä, tästä syystä he usein hankkivat tuotteita, joilla saisivat ripset oikein hyppäämään näkyviin. Voit saada kauniit silmät luonnollisesti jos vain ripsesi ovat hyvin ravitut. Ripsien hoito ei saisi rajoittua ainoastaan oikeanlaiseen meikinpoistoon, joskin sekin on erittäin tärkeää. Vahvistaaksesi ripsiä sinun tulisi käyttää vahvistavaa seerumia kuten REGENERUM.

Tietoa tuotteesta:

REGENERUM uudistava ripsiseerumi on tuote, joka on tehty ohuille, hauraille ja hennoille ripsille. Uudistava hoitoseerumi on keino saada ravitut, terveet, vahvat ja kauniit ripset vain muutamassa viikossa. Yllättävästiintensiivinen REGENERUM hoito on tehonnut 96% naisista, jotka ovat tuotetta kokeilleet.

Seerumin koostumus:

REGENERUM ripsiä uudistava seerumi on luonnonainesosista tehty, mikä takaa syväkosteutuksen. REGENERUM seerumi sisältää kuusi aktiivista ainesosaa.

  • Kuoriaisuute – seerumiin lisättynä kuoriaisuute rauhoittaa ja helpottaa ärtynyttä ihoa silmien alueella.
  • Aloe vera geeli ja E-vitamiini – ne vahvistavat ja antavat joustavuutta, sekä takaavat oikean kosteustasapainon iholle.
  • Matrikines ja D-panthenol – seerumia täydentää peptidit ja B5-provitamiinit, jotka stimuloivat solujen lisääntymistä ripsissä ja vähentävät ripsien harventumista.
  • Lipo oligopeptidit stimuloi ripsien tärkeää keratiinin tuotantoa, paksuntaa ripsiä ja tekee niistä tuuheammat.

Kuinka tuote toimii:

Uudistava REGENERUM seerumi on kaksivaikutteinen, eli sen lisäksi, että se stimuloi ripsien juuria, se stimuloi myös itse ripsien pituutta voimaan paremmin. REGENERUM:ssa on kaksipäinen harja ja kaksi yhdistettä, jotka luovat tarpeellisen yhdistelmän parantaaksemme ripsien hyvinvointia.

  • Serum eyeliner – sisältää ravitsevaa lipo oligopeptidesiä ja rauhoittavaa kuoriaisuutetta, näiden avulla ripsistä tulee paljon parempilaatuiset ja paksummat.
  • Seerumi, jossa on harja – sisältää vahvistavia peptidesejä ja B5-provitamiiniä, sekä kosteuttavaa aloe vera geeliä ja vitamiineja, jotka antavat joustavuutta ja pituutta samalla vähentäen ripsien lähtöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *