Rimmel Wonder`full Volume Colorist

Värjäävät mascara tulevat kokoajan suositummaksi ja suositummaksi, ja siksi onkin kehitetty Rimmel London jossa on ripsiä tummentava koostumus. Rimmel Wonderfull Volume Colorist on innovatiivinen keksintö, joka on vastaus ohuisiin ja harvoihin ripsiin, jotka ilman meikkiä näyttävät lähes näkymättömiltä. Mutta miten se toimii?

Rimmel Wonder`full Volume Colorist on ensimmäinen ripsiväri, jonka erityinen koostumus lupaa asteittaisen tummentumisen luonnonripsiisi. Tämän mahdollistaa ripsivärin voidemainen koostumus, jossa on värjääviä ainesosia. Semipermanent ripsivärii, joka tummentaa ripsiä, toimii jokaisella käyttökerralla ja tarjoaa näkyvästi tummemat ripset kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Tummennusta tyvestä kärkeen, ripest eivät vahingoitu, sillä ravinteikas koostumus Wonderfull Volume Colorist ripsivärissä on suunniteltu niin, että se jopa luo uusia ripsiä. Koostumuksessa on ravitsevia vahoja ja muita lisäainesosia.

  • Mehiläisvaha – suojaa kuivumiselta ja vahvistaa ripsiä.
  • Karnauba vaha – antaa kiiltoa sekä joustavuutta, ja estää ripsiä kuivumasta.
  • Kandelilla vaha – tasoittaa ja kosteuttaa ripsiä.
  • Arganöljy – vahvistaa ja ravitsee ripsiä.
  • Luonnollinen kollageeni – ehkäisee ripsien tippumista ja antaa terveen ulkonäön.
  • Keratiini – parantaa ripsien kasvua, tummentaa ja paksuntaa ripsiä.

Värjäämisen ja uudistamisen lisäksi Rimmel Volume Colorist mascara antaa myös samat ominaisuudet, kuin normaalikin ripsiväri. Vallankumouksellinen ripsivärin koostumus paksuntaa ja pidentää ripsiä jopa yhdellä käytöllä. Korkeapigmenttinen tuote tummalla mustan sävyllä antaa spektaakkelimaisen lookin, josta voimme kiittää erityistä kuituharjaa.

Hellävaraista huolenpitoa ripsille Rimmel Wonderfull Volume Colorist ripsivälillä, joka on dermatologisesti sekä ophtamologisesti testattu, joten ripsivärissä oleva väri ei ole vahingollista, eikä se aiheuta ärsytystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *