Sanex Dermo – Hellävaraista ihonhoitoa

Turvallisia ja tehokkaita tuotteita, jotka sopivat jokaiselle ihotyypille sekä kosteuttavat ja parantavat ihon terveyttä? Se on mitä Sanex tarjoaa, merkki joka on 30 vuotta kehittänyt tuotteita, joiden ainesosat ovat identtiset ihon omiin ainesosiin verrattaessa. Sanex Dermo vartalotuotteet on tehty suojaamaan ihon ulointa kerrosta. Mitä merkillä on annettavaa? Kuinka Sanexin tuotteet toimivat?

Suihkugeeli ja antiperspirantit terveelle iholle

Sanexin tuotteiden tärkein tehtävä on tukea ihon luonnollista vastustuskykyä. Terve iho tarvitsee hoitoa joka päivä pysyäkseen asianmukaisessa kunnossa. Sanex suihkugeelit ja antiperspirantit ovat tehokkaita ihonhoitotuotteita, koostumuksiensa ansiosta. Sanex tuotteet perustuu pääosin ei kemiallisiin ainesosiin, jotka löytyvät luontaisesti iholta. Sanex tuotteiden päämäärä on optimoida ihon solujen toiminta.

Syväkosteutus

Sanex Dermo kosmetiikkatuottedien tarkoitus on taata ihon tarvitsema kosteutus. Terve iho tarvitsee kosteutusta, tästä syystä Sanex pitää huolen ihon kosteustasapainosta luonnonmukaisilla kosteuttavilla ainesosilla. Sanex Dermon hyvin valitut ainesosat takaavat ihon kosteuden. Näin ihosta tulee pehmeä ja joustavampi.

Happo-emäs-tasapaino

Sanex tuotteet ovat hyviä ylläpitämään ihon pH-arvoa. Iho on hieman happopitoinen, joten emäksisen tai neutraalin tai jopa kova vesi voi häiritä happo-emäs-tasapainoa. Sanex Dermo suihkugeeli on valmistettu, että se tekee pienen kemiallisen reaktion iholla, näin se palauttaa ihon luonnollista pH-tasapainoa.

Monipuolinen suoja

Sanex Dermo antaa iholle tarvittavat ravintoaineet, jotka takaavattarvittavan ihon ylläpidon ja vahvistaa sitä. Sanex tuotteet on kehitetty niin, että ne toimivat yhdessä ihon kanssa ja lisäävät luonnollista vastustuskykyä haitallisia tekijöitä vastaan, kuten bakteerit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *