Silmät avaava ripsiväri Bobbi Brownilta

Uusi vuosi alkaa uuden Bobbi Brown ripsivärin kanssa. Eye Opening Mascara luo ihmetystä intensiivisellä värillä, ilmeikkyydellä ja hämmästyttävällä kestollaan. Varastaako musta Bobbi Brown ripsiväri naisten sydämet?

Valloittava musta

Eye Opening Mascara takaa intensiiviset ripset. Valmistaja lupaa uuden koostumuksen avulla jokaisen ripsen korostuvan yksitellen hiilenmustaksi. Kauniit ja viettelevät silmät on Bobbi Brownin koostumuksen ansiota. Innovatiivinen harjapää ja todellinen musta koostumus ovat uuden Eye Opening Mascaran salaisuudet.

Intensiivisyys

Pikimustat ripset yhdellä vedolla, ilman paakkuja? Tämän yksikertaisuuden tarjoaa Eye Opening Mascara. Ripsivärin koostumukseen on lisätty ainulaatuisia jauheita, kaoliinia,karnaubavahaa ja mineraali vahoja. Jauheet lisäävät volyymiä, vahat voidemaisuutta ja uniikit ainesosien yhdistelmät antavat pituutta ja paksuutta ripsiin ilman ”hämähäkkijalkoja”.

Uudenlainen harja

Uusin ripsiväri Bobbi Brownilta on täydellinen kaikille naisille, jotka haluavat mahtavan lopputuloksen ripsilleen. Kiitokset vallankumouksiselle harjalle, jättiharjalle, jonka ansioista Eye Opening Mascara tekee täydelliset ripset hiilenmustalla sävyllä. Suunniteltu hankalille ripsille; ripset ovat täyteläiset, näyttävät ja kiharat ilman, että joudut käyttämään ripsentaivutinta.

Pitkäkestoinen efekti

Eye Opening Mascara on eritoten pitkäkestoinen. Bobbi Brown lisäsi koostumukseen sekoituksen käsin kerättyä pihkaa ja arabikumia – näiden ansiosta ripset pysyvät kauniina jopa 8 tuntia eikä ripsiväri tuhriinnu. Mikä mielenkiintoisinta, Eye Opening Mascara ei ole vedenkestävä, joten se voidaan poistaa käyttämällä lämmintä vettä.

Klassinen silmämeikki

Bobbi Brown vastaa niiden naisten tarpeisiin, jotka haluavat parantaa meikkaustaitojaan.

Bobbi Brown Cosmetics tarjoaa jokaiselle Eye Opening Mascaran ostajalle meikkiopetuksen – “Klassinen silmämeikki”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *