Tämä tuote täyttää kulmakarvasi upealla värillä! Hanki ikoninen Nanobrow Eyebrow Pomade

Vedenkestävä pomade kermaisella koostumuksella nanobrow

Etsitkö tuotetta, jolla voit luoda näyttävän kulmameikkin? Kermainen, vedenkestävä ja tarkka Nanobrow Eyebrow Pomade on täydellisten kulmakarvojen määritelmä, eikä sinun tarvitse edes korjailla meikkiäsi päivän aikana! Täytä kulmakarvasi värillä, anna niille haluttu muoto ja piirrä tarvittaessa lisäkarvoja peittämään mahdolliset karvattomat laikut.

Nanobrow Eyebrow Pomade – täydellinen pomade kulmakarvojen meikkaamiseen

Tämä pomade on täysin ainutlaatuista kosmetiikkaa. Mikään muu tuote ei ole yhtä aikaa näin peittävä ja muokattava! Sillä saat kauniit kulmakarvat, joissa jokainen viiva syntyy äärimmäisen tarkasti. Onko Nanobrow Eyebrow Pomade sinulle jo tuttu? Se on upea, tarkka ja kulmia ravitseva pomade, jonka kermainen koostumus lisää kiiltoa, korostaa kulmakarvojasi ja täyttää ne hyvin pigmentoituneella värillä. Kaikki mahdolliset karvattomat aukot peittyvät täysin, ja voit piirtää lisäkarvoja, jotka paksuntuvat kulmakarvojasi visuaalisesti. Sano hyvästit ohuille kulmakarvoille ja epätäydelliselle meikille! Tämä pomade takaa nautinnollisen ja helpon kulmien muotoilun sekä lopputuloksen, joka pysyy paikoillaan koko päivän ajan. Kolme kaunista sävyä antavat ihanan, luonnollisen lopputuloksen.

Nanobrow Eyebrow Pomade – kulmakarva pomade

Saatavilla väreissä: 

Nanobrow Eyebrow Pomade – kehitetty kaikenlaisille kulmakarvoille!

Tulet rakastamaan sitä riippumatta siitä, minkälaiset kulmakarvat sinulla on: ohuet, lähes näkymättömät tai sotkuiset ja tuuheat. Nanobrow’n kosmetiikka on oikea valinta, jos haluat korostetut ja ilmeikkäät kulmakarvat, jotka sopivat kehystämään kasvojasi täydellisesti. Sen avulla luot virheettömän kulmameikin ilman muita tuotteita!

Ilmeikäs ilme vai herkkä meikki?

Tässä kyseenomaisessa pomadessa on paksu koostumus, joka takaa täyden peittävyyden ja rohkean ilmeen. Se sopii myös hienovaraisemman meikin luomiseen arkikäytössä, etenkin jos omat kulmakarvat ovat melko paksut, mutta harvat. Voit myös hyötyä sen käytöstä, jos kulmakarvojesi muoto ei tyydytä sinua – pomadella voit luoda ohuita, karvoja muistuttavia linjoja, jotka saavat aikaan visuaalisesti paksummat kulmakarvat.

Nanobrow Eyebrow Pomade – kulmakarvojen ombre-efekti

Tiesitkö, että Nanobrow Eyebrow Pomade on loistava tuote ombre-efektin luomiseen kulmakarvoihin? Sinun tarvitsee vain valita yksi sävy ja käyttää vähemmän tuotetta kulmakarvojen sisäosiin ja enemmän kulmakarvojen häntäpäähän. Jos haluat meikissä ammattimaisen lopputuloksen, käytä kahta sävyä Nanobrow Eyebrow Pomadea (vaaleampaa ja tummempaa) ja sekoita ne kaaren keskiosaan. Pomadea on saatavilla muutamassa eri värivaihtoehdossa, jotka sopivat hyvin yhteen.

Pitkäkestoinen vaikutus

Jos kestävä meikki on sinulle tärkeää ja haluat sen pysyvän virheettömänä kaikissa olosuhteissa, uima-altaassa, treenin aikana ja niin edelleen, Nanobrow Eyebrow Pomade on sinua varten, sillä se on täysin vedenkestävä! Se kestää koko päivän tahraamatta tai irtoamatta.

Nanobrow Eyebrow Pomade – yksinkertainen levitys, helppo meikki

Kulmien meikkaamisen ei tarvitse olla työlästä tai aikaa vievää! Ainutlaatuinen, hienostuneella koostumuksella varustettu pomade auttaa sinua meikkaamaan kulmakarvat alle muutamassa minuutissa! Miten se onnistuu? Ota vain pieni määrä tuotetta siveltimelle ja piirrä kulmakarvan ääriviivat luoden täydellisen muodon. Täytä sitten kulmakarvat valitsemallasi värillä. Hyödynnä tuotteen mukana tulevaa tarkkaa spoolieta – litteää, pientä ja kulmikasta.

parhaat kulmakarvatuotteet