Tulet rakastumaan Nanoiliin!

tehokas hiusöljy Nanoil

Luonnolliset öljyt ovat vallanneet kauneusalan ja ne eivät tule katoamaan, sillä ne ovat todistaneet toimivansa korvaamattomina seerumeine. Luonnollisten öljyjen sisältämät rasvahappomolekyylit toimivat parhaana remonttiryhmänä, korjaten hiusten pinnan ja sisäpuolen vaurioita.

Kauneustuotemarkkinat tarjoavat valtavia määriä eri luonnollisia öljyjä sisältäviä tuotteita. Meidän on kuitenkin muistettava, että öljyt eivät ole samanlaatuisia. Arvokkaiden ainesosien lisäksi useimmat tuotteet sisältävät myös suuren määrän kemikaaleja ja komedogeenisiä ainesosia, parabeeneja, silikoneja ja kuivattavia lyhytketjuisia alkoholeja. Suurin osa näistä tuotteista on epäsopivia päänahalle. Siksi öljyt eivät voi täydentää luonnollista toimintaansa: hiusten korjaaminen ja ennen kaikkea – hiustuppien vahvistaminen ja elvyttäminen. Hiusten terveys ja kauneus piilee kuitenkin hiustupissa.

Yksi hiusöljy erottuu muista. Se on renessanssin tuote – erinomainen, uniikki, monipuolinen. Se tuo uuden näkökulman hiustenhoitoon. Lisäksi tuotetta on niin helppo käyttää, että tulet taatusti rakastumaan siihen. Nanoil hiusöljy tulee kolmena eri versiona. Jokainen niistä on suunniteltu eri hiustyypille. Voit löytää tarkkaa tietoa jokaisesta versiosta Nanoil -verkkosivulla. Hiustyyppisi määritteleminen tulee olemaan todella helppoa verkkosivun ansiosta. Nanoil hiusöljy ei jää huomaamatta. Tämän ikonisen tuotteen ansiosta et tule enää valittamaan hiustesi kunnosta.

Miksi tulet rakastumaan Nanoil hiusöljyyn?

– Nanoil on ainoa tietylle hiustyypille suuntautunut hiusöljy. Tuloksena se tarjoaa huolellista huolenpitoa – täydellinen tietylle hiustyypille. Tuotteen kolme versiota sopivat hiustemme huokoisuudelle.

– Nanoil hiusöljy ilahduttaa monilla luonnollisilla öljyillä , joita käytetään jokaisessa versiossa. Apteekin öljyt sisältävät kahta tai kolmea huonosti valittua öljyä, kun taas Nanoil sisältää jopa kuutta tai useampaa öljyä (riippuen versiosta). Jokainen öljy täyttää eri toiminnon ja tarjoaa kauniille ja terveille hiuksille tärkeitä ainesosia. Kaikki tuotteen sisältämät öljyt täydentävät toisiaan ja luovat täydellisen synergian hiustenhoidossa.

– Nanoil hiusöljyssä on kaunis design. Pullo on elegantti ja ylellinen. Tuote voi toimia koristeena jokaisessa kylpyhuoneessa tai kampauspöydällä. Korkealaatuinen pullo merkitsee pullon sisäistä korkealaatuista tuotetta. Nanoil on luotu täydellisellä varovaisuudella ja tarkkuudella. Emme pelkää väittää, että se on kauneimman designin hiustuote.

– Nanoil hiusöljy hämmästyttää muullakin kuin luonnollisten öljyjen määrällä ja laadulla. Tulet myös rakastamaan sitä uniikkien ja innovatiivisten ainesosien ansiosta, jotka parantavat hiuskasvua ja tuuheuttavat hiuksia. Uniikkien ainesosien baicapilin ja kerastimin ansiosta, hiukset muuttuvat terveemmiksi ja pidemmiksi sekä kauniimmiksi kuin ikinä ennen.

– Nanoil hiusöljy on monipuolinen monen käyttötavan ansiosta. Se toimii hiusnaamiona, päänahan ja hiustuppien hoitokeinona, latvojen seerumina tai hiuksiin jätettävänä hoitoainesuihkeena. Nanoil pystyy korvaamaan monet hiustuotteet. Heitä vapaasti pois täynnä kemikaaleja, parabeeneja ja silikoneja olevat tuotteet. Korvaa ne yhdellä turvallisella ja monipuolisella Nanoililla.

– Nanoil hiusöljyn käyttö tarjoaa monia mahdollisuuksia. Tuotteen käyttötapoja on monia. Voit asettaa sitä ainoastaan hiuksiin (märkiin tai kuiviin) tai myös päänahkaan. Anna vaikuttaa muutama tunti ja pese pois tai käytä latvojen seerumina (ilman huuhtelua). Se tulee olemaan loistava hiuksia kaunistava ja kiiltoa lisäävä tuote ja sen ansiosta voit asettaa tuotetta monta kertaa päivässä kuiviin latvoihin. Voit myös elvyttää hiuksesi intensiivisemmin – levitä Nanoil hiusöljyä kosteisiin hiuksiin ennen föönausta.

– Hiusten edut. Tulet huomaamaan eron välittömästi. Nanoil hiusöljy kaunistaa hiuksia heti. Jos käytät sitä säännöllisesti, se tarjoaa loistavan ulkonäön ja terveet ja elvytetyt hiukset juurista latvoihin.

– Tehokkuus – joka naisen arvostama laatu. Kukaan ei pidä siitä, kun hyvä tuote loppuu nopeasti. Nanoil hiusöljy ei tule tuottamaan pettymystä tässäkään asiassa. Voit nauttia tuotteesta muutaman kuukauden.

18 Comments “Tulet rakastumaan Nanoiliin!”

 1. Persikkainen

  Löysin tämän äskettäin, tarkemmin sanottuna kampaajani kertoi siitä ja tilasin sen heti kotiin päästyäni. Minulla on keskihuokoisille hiuksille tarkoitettu versio ja rakastan sitä, mitä se tekee hiuksilleni.

  Vastaa
 2. mirjami

  Minulla on korkeahuokoisten hiusten tuote ja se on lähes loppu – öljyä ei ole paljoa jäljellä mutta muutos on valtava! Siirryin korkeahuokoisista keskihuokoisiin hiuksiin, siksi seuraava nanoil tuote tulee olemaan keskihuokoisille hiuksille

  Vastaa
 3. Alli

  luonnolliset öljyt ovat paras hiustenhoitotuote mutta niiden on oltava korkealaatuisia

  Vastaa
 4. Katariina

  rakastan hiuksia öljyämisen jälkeen, ne ovat niin pehmeät ja kiiltävät! <3

  Vastaa
 5. neiti_kaaoss

  Minäkin mutta hiukseni näyttävät upeilta vain hetken, sitten ne muuttuvat rasvaisiksi ja elottomiksi nopeasti

  Vastaa
  • AnniH

   mitä öljytyyppiä käytät? Ehkä se ei sovi hiuksillesi tai kokeile toisia öljyämismenetelmiä

   Vastaa
  • liisa

   ehkä käytät liikaaöljyä kerralla

   Vastaa
 6. Klaara

  jokaisen hiushullun pakkotuote!

  Vastaa
 7. emilia_b

  Käytin sitä kerran kaverin luona ja se tosiaan toimii, koostumus on kiva ja se jättää mukavan tuoksun hiuksiin. En tosin tiedä, jos pitäis ostaa tuote… hinnan takia tietenkin

  Vastaa
  • Minttu

   se ei olekkaan halpa mutta olen valmis maksamaan tehokkaasta ja laadukkaasta tuotteesta

   Vastaa
  • Jenni66

   Mielestäni hinta vastaa tehokkuutta ja laatua. Öljyäminen öljyn kanssa auttoi minua ja minulla oli ennen vakavia ongelmia päänahan ja hiusten kanssa

   Vastaa
 8. Paula

  itse pidän redkenin pullosta enemmän mutta sen öljy ei ole niin hyvä, mutta nanoilin medium porosity hair on täydellinen! Hyvin positiivista

  Vastaa
 9. MustaKissa

  Käytän mustaa Redkeniä ja olen tyytyväinen tuloksiin

  Vastaa
 10. Saana_

  Kiitos postauksesta, etsin öljyä jonka voi hieroa päänahkaan latistmatta hiuksia

  Vastaa
 11. gp

  mitä shampoota käytetään öljyn pesemiseen?

  Vastaa
  • Sofia

   Paras käyttää hellää, silikonivapaata shampoota mutta kaikki hiushullut käyttävät varmasti niitä muutenkin 😉

   Vastaa
 12. marjaana

  Suosittelen verkkosivun huokosuustestiä

  Vastaa
 13. minimini

  Vertasin tämän öljyn sisältöä muihin kokeilemiini öljyihin ja ei ihme, että nanoililla on niin hyvät arvostelut! Kerastase vetelee viimeisiään ja seuraavaksi on vuorossa nanoil

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *