Tutustu uudenlaisiin klusteriripsiin – DIY Lash Extensions Nanolashilta!

ripsienpidennykset

Kauneusalan markkinat ovat nykyään täynnä erittäin laadukkaita tuotteita. Naisilla on käytettävissään erilaisia ratkaisuja, jotka voivat muuttaa heidän ulkonäkönsä täysin. Yksi tuotteista, joihin kannattaa kiinnittää enemmän huomiota, on klusteriripset – DIY Eyelash Extensions Nanolashilta!

Mitä keinoja voit kokeilla kotona saadaksesi paksummat ripset?
Ripset ovat yksi silmien tärkeimmistä osista. Naisilla onkin yleensä suurin ongelma niiden kanssa. Luonnolliset ripset voivat olla:

  • heikot – lähinnä vuosien kauneushoitojen seurauksena;
  • lyhyet – tämä tekijä on perimän määräämä;
  • puutteellinen taipuvuus, suorat – myös tämä voi johtua genetiikasta;
  • hienot ja tuskin huomattavat.

Ei ihme, että naiset ovat niin innokkaita kokeilemaan erilaisia ratkaisuja, joilla he voivat parantaa ripsiensä kuntoa. Mitkä ovat kuitenkin keinot, joilla voit tehdä niistä paksummat?

Oikeanlainen ripsiväri

Ripsiväri on kauneustuote, jonka on tarkoitus auttaa saavuttamaan samanlainen vaikutus kuin minkä tekoripset antavat. Kaupoista löytyy ripsivärejä, jotka tekevät ripsistä pidemmät, paksummat ja kaarevammat. Valitettavasti ripsivärillä saavutetut vaikutukset ovat harvoin edes tyydyttäviä. Lisäksi koko paksuntamisvaikutus katoaa, kun meikki poistetaan illalla.

Tekoripset

Tekoripset ovat myös suosittu tapa antaa ripsille lisää volyymia. Vaikutukset ovat kuitenkin väliaikaisia, ja tekoripsien kiinnittäminen voi olla myös hankalaa. Ne tuppaavat myös yleensä irtoamaan, kun sitä vähiten odotetaan, mikä voi pilata kauneimmankin meikin.

Puolikestävät ripsienpidennykset

Tämä on suosittu kauneushoito, jonka monet naiset valitsevat. Kosmetologi luo noin 2-3 tunnissa ripsienpidennykset, jotka kestävät yleensä noin 3-4 viikkoa. Valitettavasti tämä menetelmä vaikuttaa negatiivisesti ripsien kuntoon ja voi heikentää niitä entisestään.

DIY Lash Extensions Nanolashilta

Ripsien pidennykset Nanolashilta – DIY Eyelash Extensions – ovat täysin uudenlainen uutuus ripsien muotoilussa. Kotelo sisältää 36 klusteriripsiä kotikäyttöä varten. Ne on jaettu 3 pituuteen ja 8 eri tyyliin, joista voit valita. Nämä itse kiinnittyvät klusteriripset voidaan kiinnittää vain 10 minuutissa ja ne kestävät jopa 5 päivää. Tämä kauneusalan mullistus ansaitsee ehdottomasti enemmän huomiota!

ripsienpidennykset

Miten voit käyttää DIY Lash Extensions?

Kuten jo mainittiin, Nanolashin klusteriripset – DIY Lash Extensionsit tulevat yhdessä kotelossa. Voit kuitenkin hankkia itsellesi myös täydellisen setin ripsienpidennyksiä varten kotona! Pakkaus sisältää klassisten klusteriripsien lisäksi muun muassa:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash remover;
  • Ripsienpidennystyökalu;
  • Nanolash sealer.

Itse ripsienpidennykset kiinnitetään hyvin yksinkertaisella tavalla. Ripsien muotoilusta ei tarvitse olla erikseen kokemusta. Sinun tarvitsee vain levittää ohut kerros bonderia ja odottaa, kunnes se muuttuu tahmeaksi. Sen jälkeen voit levittää klusteriripset ja luoda haluamasi ripsienpidennykset. Lopuksi vain päällystä valmis ilme sealerilla.

Vain 10 minuutissa voit luoda joko herkän arki-ilmeen tai esimerkiksi tuuheat Russian Volume -ripset. Siinä kaikki, mitä tarvitset saadaksesi unelmiesi ripsienpidennykset.

ripsienpidennykset

DIY Lash Extensions – yhteenveto

Nanolashin kevyet klusterripset- DIY Lash Extensions ripsien pidennykset – tekevät ripsienpidennysten loihtimisesta nopeaa ja helppoa kotona. Valehtelematta sinulla kestää vain 10 minuuttia luoda mikä tahansa ripsityyli, joka kestää 5 päivää.

Kotona käytettävät klusteriripset eivät rasita luonnollisia ripsiä ja toimivat hyvin myös herkillä silmillä. Ne ovat pehmeitä ja jäljittelevät täydellisesti luonnollisia ripsiä.

DIY Eyelash Extensions tulevat joustavalla mustalla nauhalla, joka peittää saumattomasti kohdan, jossa klusteriripset yhdistyvät omiin, luonnollisiin ripsiisi. Tämän ominaisuuden ansiosta, vaikka käyttäisit ripsipidennyksiä ensimmäistä kertaa, niiden kiinnittämisessä ei pitäisi olla ongelmia.

Nanolashin kotikäyttöön tarkoitetut ripsipidennykset ovat ensiluokkainen tuote. Niiden avulla voit saavuttaa näyttäviä tuloksia uskomattoman lyhyessä ajassa. Ne ovat täydelliset tekoripset häihin, töihin sekä spontaaneihin kuvauksiin.