Unipakkaus – Aasialainen keino ravita ihoa yön aikana

Muutaman viime kuukauden aikana, enemmän ja vähemmän kuuluisien tähtien joukossa on tutustuttu uuteen ihonhoitotrendiin. Tämä trendi alkaa pikkuhiljaa rantautua myös meidän normaalien joukkoon, vaikkakaan kyse ei ole vielä suositusta keinosta. Puhumme siis unipakkauksesta, toisin sanoen yön yli pidettävästä kasvonaamiosta. Mitä eroa unipakkauksella on normaaliin kasvonaamioon? Kuinka sitä käytetään?

Unipakkaus on trendi, joka (kuten muutkin ainutlaatuiset ravitsevat menetelmät) saapui meille aasiasta. Siellä yön yli pidettävät kasvonaamiot ovat osa joka päiväistä kasvojen hoitoa. Kuten saatat tietää, niin aasialaiset pitävät tuotteiden kerrostuksesta joiden avulla he saavat ikuisen nuoruuden ja virheettömän ihon. Usein heidän ihon hoitonsa sisältää muutaman vaiheen ja viimeinen niistä on yön yli pidettävä kasvonaamio – sleeping pack eli unipakkaus.

Eurooppalaiset käyttävät myös hyödyksi kerroksittain käytettäviä ihonhoitotuotteita, mutta ei kuitenkaan yhtä kehittyneesti kuin Aasiassa. Tästä syystä naiset ovat yhä hieman skeptisiä yön yli pidettäviin kasvonaamioihin. Aasialaiset korostavat sitä, että nämä ovat todella tehokas nuorentava menetelmä. Yöllä ihon levätessä, unipakkauksen ainesosat imeytyvät paremmin ja auttavat ihon luonnollista uusiutumista.

Unipakkaus on useimmiten geelimäinen voide, joka levitetään samalla tavoin kuin normaalikin kasvonaamio. Ainoa ero on se, että tämä jätetään kasvoille yöksi. Suurin murhe on, että naamio saattaa sotkea sängyn, hiukset ja kaiken ympärillä. Päinvastoin kuin voisi luulla, unipakkauksen käytössä ei ole rajoitteita, koska sen geelimäisen koostumuksen ansiosta se imeytyy hyvin, eikä se sotke kuivumisen jälkeen. Voit helposti kokeilla olisiko tämä taktiikka hyvä sinulle.

Aasialaiset käyttävät unipakkausta yhtenä ihonhoidon vaiheista, mutta meille se on enemmänkin yhtä kuin yövoide. Perusteellisen kasvojen puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen laita ravitseva yönaamio ja huuhtele se aamulla. Sen tärkein tehtävä on ylläpitää ihon kosteustasapainoa, syväkosteuttaa, puhdistaa, raikastaa, kiinteyttää ihohuokosia ja virkistää (antioksidantit, ryppyjä poistava).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *