Uusi kosmetiikkavalikoima Estee Lauderilta – Resilience Lift

Estee Lauder julkaisi uuden tuotelinjaston kosmetiikassa – Resilience Lift. Tästä linjastosta löydämme: kirkastavia öljyjä, kasvo- ja kauluvoiteen SPF 15 ja sävytetty kompakti voide. Kaikki tuotteet voidaan tunnistaa vaalean pinkistä purkista ja pulloista joissa on kultaiset korkit. Vain voidemaisessa meikkivoiteessa on sininen rasia.

Tuotteet Resilience Lift Estee Lauder linjastolta on suunniteltu naisille joilla on varttunut iho, jossa on ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä – ryppyjä, läikkiä, ihosävyn muutoksia. Kaikki tuotteet on kliinisesti testattuja, ja valmistajien mukaan näiden ei tulisi aiheuttaa aknea tai mustapäitä. Niiden päätehtävä on kosteuttaa ja antaa parasta ihonhoitoa. Tämä on erittäin vahvasti yhdistettävissä ihon kuntoon, ryppyjen tasoittamiseen ja värisävyjen kirkastumiseen pitkäaikaisella käytöllä. Estee Lauder tuotteet auttavat ihon värimuutosten haalentamisessa ja kasvojen kohotuksessa. Ne myötäauttavat kollageenin ja elastaanitasojen parantamista syvemmissä ihon kerroksissa. Tämän lisäksi ne haalentavat tummia silmänalusia sekä turvotusta, suojaavat ihoa auringon säteitä vastaan ja saasteita vastaan.

Resilience Lift sarjan voiteet ja öljyt tulisi laittaa puhdistetulle ja kuivalle kasvojen iholle. Voit lisätä niitä kahdesti päivässä: aamulla ennen meikkiä, ja illalla ihokuorinnan ja kasvonaamion jälkeen. Pieni määrä tuotetta (silmävoide, öljy tai kasvovoide) levitetään iholle pyörivin hierovin liikkein kunnes se on imeytynyt. Voit tämän lisäksi myös hieroa silmien ympärystöä ja otsaa parantaaksesi verenkiertoa kasvojen ihosoluissa ja tällä tavoin ravitset ihoa sisältäpäin.

Resilience Lift meikkivoide on hiuka erilainen käyttää kuin normaalit meikkivoiteet. Tällä tuotteella voidaan kuitenkin helposti korvata perus meikkivoide, koska se peittää epätasaisuudet ja auttaa häivyttämään ihon väriepätasaisuuksia myös. Se on sinisessä kompaktissa rasiassa. Sisällä on peili, tuote ja sivellin. Voidetta on saatavilla neljässä eri sävyssä: Linen, Ivory Beige, Pale Almond ja Biscuit. Tuote on kliinisesti testattu, joten mustapäitä ei tulisi ilmestyä. Tuote myös sopii herkälle ja allergiselle iholle. Tämän lisäksi voide myös suojaa auringolta, sillä se sisältää aurinkosuojakertoimen 15.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *