Va Va Voom Volume Mascara Physicians Formulalta

Ripsiväri on yksi korvaamattomista asioista. Se on errityisesti todella hyödyllinen jos ei ole aikaa tehdä kokonaista silmämeikkiä. Ripsivärin käyttö muuttaa ulkonäköä suunnattomasti, se saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi ja erityiseksi. Kiitos kuuluu Physicians Formulan Va Va Voom Volume Mascaralle.

Valmistaja lupaa Va Va Voom Volume Mascaran kestävän jopa 24 tuntia. Suoraan sanoen, eihän kukaan niin kauaa ripsiväriä pidä ripsissä. Mitä muuta valmistaja lupaa? Physicians Formula ripsiväri kihartaa ja lisää ripsien volyymiä. Nuo ovat helposti uskottavia, jos tiedämme kuinka käyttää ripsiväriharjaa. Harjas on tiheä, keskeltä leveä ja molempiin päihin kapeneva. Kuinka tälläista harjaa käytetään? Läheltä silmäluomea aina ripsien juurista ripsien päihin saakka. Harjan päätä voit käyttää alaluomen silmäripsiin. Mikäli haluat lisää volyymiä ja ripsien pituutta, odota että ensimmäinen kerros kuivuu ja laita toinen kerros.

Physician Formula Va Va Voom Volume Mascara sisältää useita luonnonainesosia, esimerkiksi ripsiväristä löytyy myös rautaoksideja ja kaakaojauhetta. Ripsiväri sisältää hajusteita, mutta se ei sisällä allergisoivia ainesosia, kuten parabeenejä tai gluteenia. Lisäksi Physician Formula on kliinisesti testattu, joten sitä voi käyttää ihmiset joilla on herkät silmät tai he, jotka käyttävät piilolinssejä.

Va Va Voom Volume Mascaran pakkaus on todella poikkeuksellinen. Siinä on punainen pullo joka on päällystetty pitsikuviolla. Korkin alapuolella on pieni musta rusetti johon on kiinnitetty hopeinen korkokenkä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *