Keratiinihiusnaamio: Mikä niistä on paras? YHTEENVETO PARHAISTA TUOTTEISTA

Keratiini on tärkein hiusten rakennusaine, joka tekee niistä terveet ja vahvat. Kun keratiinipitoisuus laskee, hiukset alkavat näyttää huonokuntoisilta, kärsivät vaurioista, irtoavat, haarautuvat ja tulevat huokoisiksi. Tämän seurauksena hiukset menettävät kiiltonsa ja näyttävät tylsiltä. Älä anna hiuksillesi käydä niin! Ehosta hiuksiasi hyvillä tuotteilla. Pidä ne vahvana käyttämällä keratiinipitoista naamiota. Tiedätkö mikä keratiinihiusnaamio toimii parhaiten? Sen löytämisen ei tarvitse olla vaikeaa. Katso alta listauksemme.

Miksi keratiinin määrä hiuksissa vähenee?

Keratiinipitoisuus laskee yleensä sopimattomien hiushoitotuotteiden, hiusten huonon kohtelun (mekaaniset vauriot vetämisestä, nykimisestä, hankauksesta), kemiallisten käsittelyiden, värjäämisen ja valkaisun vuoksi.

Samaan aikaan hiusten kunto voi huonontua epäterveellisen ruokavalion, stressin, lääkityksen tai sääolosuhteiden vuoksi. Luonnollisesti hiusten suurin vihollinen on lämpömuotoilu, föönaus (kuumalla ilmavirralla) sekä haitallisia ainesosia sisältävät tuotteet. Kaikki nämä tekijät aiheuttavat keratiinipuutosta, mikä nopeasti katkoo hiuksia ja saa ne näyttämään huonommilta. 

Miksi keratiini on hiuksille välttämätöntä?

Olemme jo sanoneet, että riittämätön määrä keratiinia huonontaa hiusten kuntoa ja ulkonäköä. Koska hiukset koostuvat keratiinista, ne tarvitsevat sitä ollakseen terveet, joustavat ja kiiltävät. Riittävä määrä keratiinia tarkoittaa myös sileyttä, sillä keratiini korjaa hiusten huokoisuuden.

Keratiini on proteiini, joka on välttämätöntä sekä hiuksille että kynsille. Se rakentaa hiusten ulko- ja sisäkerroksia, koska sitä löytyy molemmista. Sitä muodostuu hiustupeissa. Keratiini tekee hiuksista terveet ja joustavat ja se sisältää runsaasti aminohappoja (glysiini, alaniini, kysteiini), jotka varmistavat hiusten kunnollisen kasvun.

Kuinka täydentää keratiinia hiuksissa?

Sinun on lisättävä keratiinipohjainen tuote hiustenhoitokokoelmaasi. Se on ainoa tehokas tapa korjata vaurioituneita hiuksia. Keratiinimolekyylit täyttävät huokoiset aukot ja tasoittavat hiuksen ulkopintaa. Paras keratiinin lähde on hiusnaamio, sillä se jätetään hiuksiin riittävän pitkäksi aikaa korjaamaan vaurioita. 

Miten valita hyvä keratiininaamio?

Sinun ei tarvitse selata kaikkia kauneusblogeja ja viettää tunteja vertaillen tuotteita. Olemme tehneet sen puolestasi! Analysoimme ainesosat, vaikutukset, arvostelut jne, jotta voit helposti valita parhaan keratiinihiusnaamion. Esittelemme huipputuotteita, joista on todella paljon hyötyä hiuksillesi. Selvitä, mikä naamio sinun tulisi sisällyttää hiustenhoitorutiiniisi. Lue listauksemme ja löydä paras keratiinihiusnaamio.

Mistä ostaa hyvä keratiinihiusnaamio?

Kampaamot tarjoavat paljon ammattimaisia ​​hiusnaamioita, mutta ne ovat kalliita korkeiden voittotavoitteiden vuoksi. Välttyäksesi maksamasta liikaa, tarkista onko haluamallasi tuotteella virallinen verkkosivusto, koska voit luottaa parhaaseen hintaan ja alennuksiin vain ostaessasi suoraan tuottajalta.

PARAS KERATIININAAMIO: PARHAIDEN TUOTTEIDEN YHTEENVETO

NANOIL KERATIN HAIR MASK 300 ml

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Paras hiusnaamio perustuu korkealaatuiseen keratiiniin ja siihen on lisätty pantenolia: toinen olennainen ainesosa tekemään hiuksista kauniit ja terveet. Arvioijat sanovat löytäneensä vihdoin naamion, joka todella toimii ja jolla on reilu hinta sen huippulaatuun ja upeisiin tuloksiin nähden. Nanoil Mask -naamio ei ainoastaan ​​korjaa hiuksia, vaan myös vahvistaa hiuksia parantamalla niiden rakennetta ja tekemällä hiuksista sileämmät, pehmeämmät ja kiiltävämmät. Kaikki tapahtuu vain yhdellä käyttökerralla! Nanoil antaa meille mahdollisuuden saada kampaamotasoista hoitoa kotona. Nanoilin ohjeet upeiden hiusten saamiseksi? Käytä naamiota kerran viikossa ja anna sen vaikuttaa 20 minuutin ajan saadaksesi joustavat, terveet ja tyrmäävän upeat hiukset. 

Nanoilin verkkosivut: www.nanoil.fi

KEUNE CARE KERATIN SMOOTH MASK 500 ml

Tällä kalliilla naamiolla on silottava vaikutus ja se sopii hennoille sekä normaaleille hiuksille, joilla on taipumus tulla pörröisiksi. Sillä on myös kosteuttava vaikutus. Keratiinin lisäksi naamio sisältää B5-provitamiinia ja sheavoita, jotka tasoittavat pörröisyyttä ja vähentävät sähköisyyttä. Keune Care Mask -naamio suojaa lisäksi äärimmäisiltä lämpötiloilta. Tuote jätetään hiuksiin vain kahdeksi minuutiksi… Riittääkö se korjaamaan vauriot?

PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK 200 ml 

Phyto-keratiininaamiolla on korkea hinta pieni pakkaus, mutta se elvyttää tehokkaasti heikkoja hiuksia ja sillä on jonkin verran faneja. Se sopii elottomille, kuiville ja hennoille hiuksille ja se on kermainen ja helppokäyttöinen. Naamio sisältää kasviperäistä keratiinia, joka on valmistettu 18 aminohaposta, jotka jäljittelevät aitoa keratiinia. Naamiossa on lisäksi harvinaista sapoteöljyä, joka toimii samalla tavalla kuin sheavoi, sekä baobaböljyä, joka pitää hiukset kosteutettuina.

GLOBAL KERATIN DEEP CONDITIONER 200 ml

Tämä tehokas hiustenhoitotuote on pienikokoinen ja valitettavasti erittäin kallis, mikä pelottaa monet ihmiset pois. Kannattaako ostaa kallis tuote, joka kuluu nopeasti? Global Keratin -naamio perustuu erityisesti siihen suunniteltuun vitamiini- ja peptidiseokseen. Se on suunniteltu hiuksille, jotka ovat menettäneet kiiltonsa ja heikentyneet. Keratiini ja Juvexin-yhdistelmä ravitsevat hiuksia ja tekevät niistä kestävämmät.

SAPHIRA KERATIN MINERAL MUD 250 ml

Pieni koko, aika korkea hinta, mutta suhteellisen hyvä vaikutus hiuksiin. Saphira-naamio on huomionarvoinen hiusnaamio. Luonnollisesti keratiini on etsimämme ainesosa, ja sitä löytyykin tästä tuotteesta, mutta ei pääainesosana. Kuolleenmeren mineraaleilla (26 kpl!) on keskeinen rooli tässä naamiossa, joka ravitsee, ylläpitää hiusten riittävää kosteustasoa ja jolla on vahvistava vaikutus.

LANZA KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE 210 ml

L’Anza Keratin Healing Oil -naamio on toinen kallis ja pienikokoinen tuote. Silti siitä on hyötyä hiuksille. Se antaa terveen kiillon nopeasti ja parantaa kaiken tyyppisiä hiuksia, erityisesti vaurioituneita, kuivia, jäykkiä hiuksia. Erinomaiset ainesosat tekevät L’Anza Keratin Healing Oil -naamiosta erottuvan. Keratiinin lisäksi se sisältää abessinialaista öljyä, kahvipapu-uute, acai-öljyä ja babassu-siemenöljyä. Resepti on täydellinen karkeille, hallitsemattomille tai elottomille hiuksille. Öljyt suojaavat vaurioilta ja sähköisyydeltä, kun taas proteiinit jälleenrakentavat hiuksen vaurioituneet osat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *